Cum arată a doua jumătate a anului pentru Pești/ascendent în Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Îți oferim previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Pești sau ai ascendent în Pești.

Cum arată previziunile în a doua jumătate a lui 2023 pentru Pești/cei cu ascendent în Pești? Descoperă ce ne spune astrologul Daniela Simulescu.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Din start, trebuie să amintim de faptul că Saturn va fi retrograd în semnul tău până în luna octombrie a acestui an. Iar apoi, va rămâne tot în Pești, doar că în mers direct.

De aceea, tu trebuie să ai mare grijă la sănătate, după cum am tot menționat de-a lungul timpului. Și insistăm asupra acestui fapt, pentru că nu trebuie neglijată absolut deloc.

Indiferent de afecțiunile care te deranjează, fie că sunt ele cronice sau acute, toate trebuie să îți ridice un semn de întrebare în această jumătate de an care a mai rămas. De asemenea, ar fi bine să scapi și de toate obiceiurile proaste pe care le ai.

Totodată, dacă ai așteptat să scapi de un viciu, începe o perioadă grozavă să faci asta, mai ales dacă știi că îți face rău.

Nu ar fi rău să începi să mănânci mai sănătos. Saturn în semnul tău te poate ajuta și să slăbești, să capeți o armonie între masa musculară și masa osoasă. De altfel, Saturn te ajută să capeți niște obiceiuri pe care să le păstrezi mult și bine. 

Când Saturn se află în semnul tău, aduce și proiecte care durează mult. Deci, ar trebui să ai grijă la ce te înhami până la finalul anului. Fie din punct de vedere profesional, fie personal, apar chestiuni serioase.

Pe urmă, cu Jupiter în Casa a 3-a, ești îndemnat să te plimbi, să studiezi, cât mai mult.

Nu ezita să te educi, indiferent de vârsta pe care o ai, de statut sau de educația pe care ai primit-o până în prezent. 

Pentru cei care vor să învețe cum să facă bani, să învețe să deschidă o afacere, este o perioadă nemaipomenită. 

Pe 3 octombrie, Lilith va intra la tine în Casa a 7-a și s-ar putea să producă mici iritații pe plan personal. Dintr-o dată vei dori să fii mai liber, mai independent, sau partenerul va avea mai multă nevoie de aceste lucruri.

Priapul va fi în Casa I, lângă Saturn, așa că nu o să mai poți fugi de ceea ce nu îți convine, până când nu vei rezolva acea situație.

De fapt, toate tranzitele din acest an te provoacă să te maturizezi. Iar această maturizare nu se va face într-un mod plăcut sau armonios.

Vezi și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Vărsător/ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel