Cum arată a doua jumătate a anului pentru Capricorn/ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află previziunile pentru a doua jumătate a anului dacă ești Capricorn sau ai ascendent în Capricorn.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru tine, a doua jumătate a anului 2023 este una foarte bună. Dacă vei trece cu bine de această vară, unde Venus va fi retrogradă în Casa a 6-a și nu faci ochi dulci vreunui coleg sau vreunei colege sau dacă scapi cu bine în urma unor probleme de sănătate, previziunile pentru acești nativi sunt minunate de-a dreptul!

Astfel, lucrurile vor sta grozav în primul rând din punct de vedere amoros, pentru că Jupiter se află în Casa a 5-a până anul viitor. Și aduce multă pasiune, senzualitate, înflăcărare. De asemenea, îți permiți lucruri pe care altădată nu ți le-ai fi permis. Totodată, creativitatea ta va fi la cote nemaipomenite. 

Ești îndemnat să mergi și către pasiuni și către acele obiceiuri care îți fac plăcere.

Saturn se află în Casa a 3-a. Să nu uităm că este guvernatorul tău și retrograd acolo, până în octombrie. Așa că poți învăța ceva nou sau poți relua ce nu ai învățat.

Mulți dintre nativii Capricorn pot abandona ideea de a se muta sau de a pleca. 

Pluto s-a întors și el în semnul tău și tot ce s-a întâmplat din 2008 încoace este ca ultima picătură care a umplut paharul. Când Pluto va ieși din nou din Capricorn, anul viitor, îți revii și o iei de la capăt. 

Îți sugerăm să vezi și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Săgetător/ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel