Cum arată a doua jumătate a anului pentru Săgetător/ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Descoperă previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Săgetător sau ai ascendent în Săgetător.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Mai mult, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

În primul rând, tu îl ai pe Saturn în Casa a patra, care este și retrograd. Astfel, pe mulți vă obligă și să vă mutați, apar anumite certuri cu familia, te împiedică să te mai înțelegi cu membrii săi, mai ales dacă locuiți în același loc.

Cam așa o să fii cam tot anul. De asemenea, Jupiter, guvernatorul tău, este în tranzit prin Casa a 6-a. Așadar, vor fi ajustări peste ajustări în ceea ce te privește. Dar nu îți prea convine. Doar faptul că apar aceste ajustări te obosește enorm, mai ales că va trebui să te și ocupi de ele.

Ai face bine să ceri ajutorul în acest an, este foarte important să te deschizi în fața altora și să accepți și sprijin. Cu Jupiter în Casa a șasea, mulți dintre nativii Săgetător vor avea tendința de a lua și mai multe proiecte, de parcă nu vei avea deja destule pe cap. Ai vrea să poți să jonglezi cu toate.

Dar reține că, dacă vrei să te ocupi de mai multe lucruri în același timp, vei ajunge rapid la epuizare în această a doua jumătate a anului. 

Astrologul îți recomandă, odată cu aceste tranzite, să ai niște priorități, zi de zi. La locul de muncă, în familie, dar și în relații, să te ocupi de o prioritizare atentă. Dacă o să le lași pe toate să vină ca o avalanșă către tine, o să intri în panică și nici nu o să mai înțelegi ce se întâmplă.

Poți să încerci ca în această vară să te relaxezi și să te distrezi cât de mult poți, pentru că apoi, o să ai cam mult de muncă.

Cei care își doresc o casă sau care au de gând să vândă un imobil nu ar trebui să se îngrijoreze dacă aceste procese durează mai mult decât este cazul. Pentru că asta face Saturn când este în tranzit în Casa a patra.

Ai face bine să ai grijă și la membrii familiei tale, care sunt în vârstă. Poate ai ocazia să petreci mai mult timp alături de ei, în compania lor. Sau, de ce nu, împacă-te cu oamenii cu care te-ai certat, dacă ai vreun asemenea caz în familia ta.

Saturn în Casa a 4-a mai poate aduce și aceste situații. Mai îmbolnăvește o persoană dragă sau face o persoană din familie să sufere din punct de vedere financiar. De aceea, poți fi nevoit să te implici și să ajuți, că vrei sau că nu vrei neapărat.

Îți recomandăm să vezi și acest articol: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Scorpion/ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel