Cum arată a doua jumătate a anului pentru Berbec/ascendent în Berbec?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik
EXCLUSIV
Freepik

Află cum va fi a doua jumătate a lui 2023 pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în Berbec.

Cum va fi influențat primul semn din zodiac de jumătatea acestui an vom afla de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Este adevărat că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, însă trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri.

În primul rând, amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Ce trebuie să reții tu pentru această a doua jumătate a anului 2023? Următoarele lucruri! Ai grijă de sănătate, mai ales că Saturn este retrograd în Casa a 12-a până în luna octombrie. Este vizată atât sănătatea ta, cât și a celor dragi, așa că nu este de joacă. Fii atent și la afecțiunile cronice.

Este posibil să te îngrași mai mult, așa că ai grijă la alimentație, chiar dacă tinzi să mănânci mai mulți carbohidrați decât de obicei.

După care, poți să simți un soi de retragere de pe scenă, dar nu este nimic grav. Asta îți poate da de gândit ca să te mai liniștești și să te mai odihnești, activități extrem de încurajate.

Jupiter se află în Casa a doua, unde va și retrograda. În acest caz, din punct de vedere financiar, ești nevoit să produci, fiindcă vor apărea cheltuieli pe măsură. Chiar dacă toți Berbecii pot trece prin situații în care cred că l-au prins pe Dumnezeu de picior, fiindcă le vin niște bani. Dar să nu uităm că nici cheltuielile nu te vor ocoli în următoarele luni.

De altfel, Jupiter te face să ai mai multă încredere decât este cazul. Cu Jupiter în Casa a doua, tinzi să cheltui prea mult. 

La ce mai trebuie să acorzi atenție în august și septembrie? La planul profesional, unde este o zăpăceală foarte mare. Aici va retrograda Mercur și se iau decizii, lucrurile o iau razna, nu înțelegi ce se întâmplă. Ai face bine să te bucuri de vacanță până atunci.

Venus va retrograda în casa iubirii în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Ce se poate întâmpla? Ai grijă la ispite, pentru că s-ar putea să regreți pe urmă. Nu crede prea mult nici în povești de adormit copii în relații și nici în fluturașii din stomac.

Îți recomandăm să citești și: Conflicte și iritabilitate pentru TREI zodii: "Te îndoiești mult de propria persoană!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel