Conflicte și iritabilitate pentru TREI zodii: "Te îndoiești mult de propria persoană!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată ce mesajele au astrele pentru următoarele zodii!

În această săptămână, vom avea un eveniment cheie din punct de vedere astrologic. Discutăm despre Luna Nouă din semnul Gemenilor, care va avea loc la data de 18 iunie. Totodată, Luna și Soarele vor fi în conjuncție cu Juno, dar și în careu cu Neptun.

Astfel, vorbim și despre formula amăgirii, haosului și a autocompătimirii în astrologie. Trebuie să reținem și faptul că, deși Venus nu este încă retrogradă, poate să producă efecte. Așa că se recomandă mai multă atenție la relațiile în care ai dori să intri.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu este o săptămână foarte bună pentru tine, mai ales că discutăm și despre o Lună Nouă în semnul tău. Chiar dacă nu produce mari efecte, s-ar putea ca emoțional, să nu prea știi ce vrei. Te îndoiești mult de propria persoană și riști să te uiți în jur și să ți se pară că toată lumea este mai bine decât tine, mai deșteaptă, mai bună. Din această frică, o să încerci să supra compensezi și să faci lucruri exagerate.

Așa că ai mai multă grijă în aceste zile. Pe undeva, din nesiguranță sau din lipsa de încredere în tine, poți să dai pe dinafară. Se impune un pic de atenție, pentru că mintea ta este destul de epuizată oricum, cât timp stă Saturn în Casa a 10-a, iar totul este mai stresant și mai obositor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din punct de vedere profesional, cu Mercur, guvernatorul tău, în Casa a 10-a, în careu cu Saturn, nu prea ești în apele tale. Azi ți se poate spune ceva, iar mâine altceva. Nici partenerul nu prea știe ce vrea, așa că tot pendulezi de colo-colo. 

Se creează o tensiune interioară, care te va afecta. Din punct de vedere relațional, ai mare grijă la relațiile indisponibile. Cu Venus și cu Marte în Casa a 12-a, toate nemulțumirile de care vorbeam mai sus te pot îndrepta către niște persoane nepotrivite. Nu te duce acolo unde oamenii ți-au făcut rău.

Ai grijă la sănătate, nu o mai neglija, indiferent de vârstă.

Pești/Ascendent în Pești

Familia este cea care îți aduce confuzii în această săptămână. Unii membrii îți pot spune ceva, alții altceva și nu te poți înțelege cu ei.

Pot apărea și anumite stricăciuni prin casă în aceste zile. De fapt, simți că nu ai un punct de sprijin. Ai face bine să te ocupi de tine în aceste zile, să te îngrijești, ca să poți depăși mai ușor această perioadă încărcată.

Îți sugerăm să vezi și: Examenele la care sunt supuse toate zodiile până în ianuarie 2024. Prin ce teste vor trece?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel