Examenele la care sunt supuse toate zodiile până în ianuarie 2024. Prin ce teste vor trece?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 11 iunie, Pluto s-a întors în Capricorn, unde a fost din 2008. Aici va rămâne până pe 20 ianuarie 2024. Iată la ce pot fi atente zodiile!

Un eveniment important din punct de vedere astrologic a avut loc! La 11 iunie, Pluto retrograd s-a întors în semnul Capricornului și reia anumite teme până în luna ianuarie a anului viitor.

După tranzitul scurt pe care l-a avut în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie, iată că Pluto, planeta transformărilor radicale, se întoarce în semnul testat încă din 2008.

Să ne amintim ce presupune acest semn din zodiac! Capricornul este asociat cu răbdarea, ambiția, perseverență, organizarea, dar și cu materialismul și cu lipsa de încredere.

Totodată, Pluto este planeta viselor, a iluziilor, a puterii, fiind asociată cu forțele subconștiente și cu lumea interlopă. În egală măsură, deși Pluto reprezintă transformarea, poate să indice și modul în care ești autodisciplinat sau sârguincios.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto traversează Casa a 10-a. Așa că îți dă ceva de gândit. Câte schimbări au fost în acest domeniu din 2008 până azi? Dar care este relația ta cu șefii, cu partenerii sau cu autoritățile? Te-ai victimizat? Ți-ai recăpătat puterile sau doar te-ai victimizat? Dar cum stai cu ego-ul?

Până în ianuarie 2024, ai face bine să te gândești la schimbările prin care ai trecut prin carieră. Merită să ajungi unde trebuie, așa că încă mai ai timp.

Taur/Ascendent în Taur

Ai face bine să iei în calcul modul în care te raportezi la spiritualitate. Poate că ai devenit mai religios sau dimpotrivă. Totodată, ia în calcul câte cursuri ai început și câte ai terminat, de fapt. Mai mult ca sigur, mulți nativi Taur au călătorit.

Așa că te poți gândi la ce transformări ai suferit din 2008 și la felul în care le percepi acum.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din 2008 până acum, ia în calcul următoarele lucruri. Câte persoane ai pierdut, câte pierderi ai avut? Ce au produs aceste pierderi în viața ta? Cu siguranță, ai fost nevoit să dai din coate și ai fost nevoit să supraviețuiești. Aceleași teme vor fi reluate până anul viitor.

Rac/Ascendent în Rac

Gândește-te și tu la schimbările prin care ai trecut începând cu 2008. Poate că te-ai căsătorit de atunci sau de ce nu, poate ai divorțat. De fapt, Pluto dorește să te ajute să îți dai seama ce cauți. Așa că reflectează, cum s-au schimbat relațiile tale și cine ești azi?

Leu/Ascendent în Leu

La tine, este vizat locul de muncă. De câte ori ai fost nevoit să schimbi serviciul sau colegii? Poate au apărut probleme de sănătate care ți-au oferit un șoc, iar Pluto te-a adus pe linia de supraviețuire. Cel mai probabil, ai devenit mult mai puternic în prezent. Toate acestea pot fi alte teste până în luna ianuarie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La Fecioară, Pluto aduce unele situații legate de un copil sau de o naștere. Poate că din 2008, te-a făcut să te chinui cu proceduri, tratamente sau doctori. Sau poate că ai decis să înfiezi un copil. Cine ești azi, după toate aceste evenimente? De asemenea, cu Pluto în Casa a 5-a, se vorbește și despre o componentă legată de moșteniri. Ai dus vreo luptă pentru aceste resurse?

Balanță/Ascendent în Balanță

Ce schimbări ți-a adus Pluto și ce mai poate aduce până în ianuarie în atenția ta? Ia în calcul de câte ori te-ai mutat și care au fost relațiile tale cu părinții? Sigur te-au format toate aceste evenimente.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Da, te numeri printre preferații lui Pluto. Încă din 2008, Pluto este în Casa a 3-a, una destul de superficială pentru tine. În plus, se discută și despre mutare. Fii atent la partea de comunicare până în 2024. Pluto te poate zgudui! Și nu trebuie să te gândești neapărat la rele.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Finanțele tale trebuie avute în vedere din 2008 până anul viitor. Pluto este planeta care te poate aduce la limită, iar apoi te ridică. Ia în calcul ce evenimente sau situații te-au schimbat din punct de vedere financiar. Nu în ultimul rând, Pluto poate să te ajute să gestionezi mai eficient acest sector.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Sănătatea este vizată. Cum erai în 2008 cu sănătatea și cum e astăzi? Va trebui să ai grijă până în 2024, pentru că ești într-o transformare continuă. Ai ocazia să faci un brand din tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai în vedere faptul că Pluto este în Casa a 12-a. Ai început vreun proces terapeutic din 2008 până acum? În câte relații indisponibile ai rămas? Toate acestea pot fi reluate până în luna ianuarie a următorului an, așa că se recomandă să fii vigilent.

Pești/Ascendent în Pești

Cum ți s-au derulat planurile din 2008 până acum? Cel mai probabil, Pluto din Casa a 11-a este cel care s-a jucat serios cu aceste planuri de viitor. Multe schimbări au apărut, ai cunoscut multă lume, dar au fost și multe planuri date peste cap. De asemenea, poate că ai rupt multe prietenii, dar au existat și evenimente neplăcute în viața oamenilor dragi.

Pluto vrea să îți demonstreze că nu ai cum să controlezi totul.

Vezi și: Început de vară fabulos pentru Leu, Berbec, Gemeni și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel