Început de vară fabulos pentru Leu, Berbec, Gemeni și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop iunie. Unele dintre zodii vor fi avantajate de către astre. 

Prima lună a verii se anunță plină de pasiuni! Și spun asta pentru că, atenție, avem două planete și un punct important în semnul Leului: Venus, Marte și Lilith. Dacă ați așteptat un moment să scoateți pârleala pentru anii de pandemie, acum este momentul. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna iunie este foarte plăcută pentru tine! Venus sau Micul Benefic, așa cum este considerată, este în semnul tău. Așa că va fi o bucurie! Să nu uităm că și Marte, planeta acțiunii, se află tot la tine în vizită.

Venus va rămâne în Leu până în luna octombrie, unde va și retrograda. Ei bine, când Marte și Venus se află în semnul tău, debordezi de carismă și atragi oamenii precum un magnet. Este drept și că unii te pot urî din prima, iar alții te pot iubi tot din prima, asta pentru că vei alege să te manifești cu multă încredere și poate cu puțină aroganță sau vanitate.

O să fii atotștiutor, omnipotent, omniprezent. De fapt, îți place să te bucuri de viață! Începând cu luna iunie, doar asta va fi scopul tău principal. Te vei gândi că doar o viață ai și vrei să o trăiești așa cum se cuvine.

Îți dorești să te distrezi, să ieși în oraș, să te întâlnești cu oamenii, să te îmbraci frumos, să te aranjezi, să mergi la sală, să te afișezi. Da, puțină vanitate nu strică din când în când. 

Ai niște tranzite extraordinare în luna care vine!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, Marte, guvernatorul tău, este în Casa a 5-a. Iar acest aspect este minunat. Aveți în față o lună fantastică! La început de iunie și Venus va intra în Casa a 5-a! Din nou, un aspect uimitor pentru nativii care aparțin primului semn al zodiacului.

Atunci când discutăm despre această casă, vorbim despre bucuria de a trăi. Despre acea veselie specifică celor mici. Bucuria autentică.

Dacă tu crezi că nu ai motive să fii atât de bucuros, ai face bine ca luna viitoare să ți le creezi! Gândește-te la faptul că Marte îți guvernează semnul. Pe acolo pe unde trece, te îndeamnă să acționezi.

Pentru că va trece prin Casa a 5-a, vorbim de iubire, de creativitate, de naștere, de pasiune, de un pic de narcisism, dar ai nevoie să ieși în față în luna următoare.

De fapt, trebuie să scoți la iveală tot ce este mai bun în tine. Și dacă tu consideri că nimic nu este bun, trebuie să inventezi ceva și să arăți lumii cu încredere.

Ai face bine să îți cauți sau să îți creezi o scenă, să te așezi frumos acolo și să te manifești, astfel încât să primești aplauzele cuvenite. 

Citește și despre tranzitul lui Venus în Leu până pe 9 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur intră în semnul tău pe 11 iunie. Așa că mintea ta va merge brici de la această dată, cum nici nu ai habar. 

Iar pe data de 18 iunie, o să ai o Lună Nouă în semnul tău. S-ar putea să se schimbe ceva în viața ta, așa că poți să apelezi la un buton, pe care îl poți învârti după bunul tău plac. 

În plus, Venus este deja în Casa a 3-a. Este un aspect minunat. Vorbești, gândești, comunici, te miști, te simți liber și capabil să faci mai multe lucruri în același timp. Ademenești oamenii foarte ușor și ai multă carismă în următoarea lună, în care ești și sărbătorit până pe data de 21.

Pe scurt, în iunie vor exista doar unele poticniri cu unii șefi, cu unele persoane mai în vârstă din familie, fie că îți spun să faci într-un fel și tu nu îți dorești asta sau apar situații când bați cu pumnul în masă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai niște aspecte extraordinare în luna iunie! Marte, Venus și Lilith tranzitează toate casa a 8-a. Iar Jupiter se află în Casa a 5-a.

Ce putem să spunem cu aceste tranzite, în linii mari? Partea de intimitate, de senzualitate și de sexualitate va fi extrem de puternic aspectată.

În iunie, te poți bucura de o pasiune nebună! Și nu trebuie neapărat să fie legată de cuplu sau de relație, ci poate fi vorba și de un anumit obiectiv pe care îl ai. Faci niște obsesii.

În termeni populari, ți se pune pata pe o anumită persoană, pe un lucru, pe un ideal sau pe o pasiune și nu te mai lași de acest lucru până când nu îl obții.

Tendința va fi și una extremistă. Cu Venus și cu Marte în Casa a 8-a, îți dorești să te apuci de un sport extrem sau ai tot felul de astfel de gânduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel