Cum arată a doua jumătate a anului pentru Taur/ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Descoperă previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Taur sau ai ascendent în Taur.

Cum arată previziunile pentru Taur în a doua jumătate a lui 2023 pentru Taur/cei cu ascendent în Taur? Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Mai mult, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Ei bine, începem prin a spune că Jupiter este în semnul tău! Mai mult de-atât ce îți poți dori? Mulți dintre nativii Taur se pot căsători, pot face copii, se pot muta sau își pot lua o casă. De asemenea, unii își pot schimba și jobul și pot avea mai multă grijă de sănătate odată cu acest tranzit care va dura până anul viitor.

De fapt, Jupiter este cel care o să te ajute enorm în următoarea perioadă. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi mereu jumătatea plină a paharului.

Totodată, Saturn în Casa a 11-a îți spune că tot ce faci acum este rezistent, este durabil și vine cu multă responsabilitate. Singurul lucru la care trebuie să ai grijă este retrogradarea lui Venus, care va avea loc între 23 iulie și 4 septembrie. Însă, efectele se pot duce până în octombrie. 

Astfel, în timpul verii, relațiile cu familia nu sunt echilibrate. Pot să apară multe tensiuni, multe supărări. Mai mult, pot să apară la mijloc și destul de multe orgolii. Venus retrogradă în Casa a 4-a este cea care aduce orgolii, iar ele costă mult și bine.

Se spune că tranzitul lui Jupiter într-un semn aduce, de obicei, amplificare. Mai mult, să nu uităm că acest tranzit va fi susținut de Saturn. Iar asta înseamnă că nu faci lucrurile de mântuială.

În a doua parte a anului, dacă nu se întâmplă și ceva bun în viața ta, doar tu ești de vină! Pentru că astrele te încurajează foarte mult.

Poți să fii interesat și de: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Berbec/ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel