Cum arată a doua jumătate a anului pentru Rac/ascendent în Rac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Rac sau ai ascendent în Rac.

Cum sunt previziunile în a doua jumătate a lui 2023 pentru Rac/cei cu ascendent în Rac? Află ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Este adevărat că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

De asemenea, amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă.

Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Cu Saturn retrograd în Casa a 9-a, este o perioadă propice pentru călătorii, așa că profită de ea și plimbă-te cât mai des! Aceste călătorii nu se vor întâmpla degeaba în a doua parte a anului, dacă le alegi. Deși se pot întâmpla și unele lucruri mai neplăcute sau vei fi nevoit să îți asumi responsabilitatea pentru anumite persoane.

În plus, studiile și educația sunt domenii importante pentru tine, așa că nu le lăsa să treacă oricum. Astfel, ești îndemnat de astre să citești mai mult, să te uiți la cât mai multe documentare, să te înscrii la cursurile care te interesează. Poți să dai și mai multe examene pe care le-ai tot amânat, va fi o perioadă bună.

Ai face bine să ieși cât mai des din zona ta de confort din aceste puncte de vedere. Poate că ai fost nevoit să îngheți un an la facultate sau nu ți-ai luat licență sau o diplomă. Ei bine, acesta este momentul să încerci. Cu Jupiter în Casa a 11-a, poți să ai parte de alți prieteni, de altă comunitate, dar și de multe evenimente. Nu o să stai prea mult pe acasă odată cu acest tranzit.

Cum Pluto va fi în Casa a 7-a, multe dintre relații nu ți se vor mai părea la fel. Parcă se distruge ceva din ele. Poate fi un lucru și bun, dar și rău. Poți să pierzi anumiți oameni sau să auzi de persoane care trec prin momente grele. Adică se pot produce rupturi.

Până în octombrie, ai mare grijă la cheltuieli, fiindcă s-ar putea să depășești puțin bugetul sau chiar să sari calul. 

Îți recomandăm să citești și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Gemeni/ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel