Cum arată a doua jumătate a anului pentru Gemeni/ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni.

Cum arată previziunile în a doua jumătate a lui 2023 pentru Gemeni/cei cu ascendent în Gemeni? Descoperă ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Putem spune că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

Totodată, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă. Mai mult, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Putem spune din start că a doua parte a anului va fi destul de dinamică pentru acești nativi, din cauza celor două retrogradări ale lui Mercur.

Retrogradările lui Mercur, guvernatorul tău, din acest an, se vor petrece în majoritatea cazurilor pe semne de pământ. Ceea ce înseamnă că te vei întâlni cu încăpățânarea. Prea multe gânduri obosesc, produc pagube și te scot de pe piață. 

Mulți dintre nativii Gemeni își vor dori să se mute, să plece, să se ducă în altă parte. Facem referire și la plecatul în țară sau la întoarcerea în țară ori la mutatul dintr-o localitate în alta.

Totodată, următoarele luni vor fi nemaipomenite pentru acei nativi Gemeni care vor dori să studieze. Mai trebuie să ai grijă la ceva: ți se vor părea unele situații la locul de muncă mai nedrepte sau prea limitative. De asemenea, vei simți oarecum că ești restricționat sau că nu ești văzut așa cum ar trebui la serviciu.

Ei bine, aceste situații vor fi firești cu Saturn în Casa a 10-a. Trebuie să te responsabilizezi și să accepți că viața nu este așa cum îți dorești tu de fiecare dată. 

De regulă, cu Saturn în Casa a 10-a, o să se schimbe raportarea la șefi, la autoritățile din viața ta, la părinți.

Totodată, în această casă a zecea, Saturn sau Lordul Karmei aduce și o nevoie de oficializare a relației în care te afli. Din acest motiv, poate apărea o căsătorie sau extinderea familiei pentru anumiți nativi. Așa că poți primi și motive de bucurie.

De asemenea, cu Saturn retrograd aici, sunt vizate și problemele de sănătate ale celor dragi, cum ar fi părinții. De cele mai multe ori, tatăl se întâmplă să treacă prin anumite momente mai speciale. 

Trebuie să îți asumi mai multe, fie că este un proiect de viață, un proiect de carieră sau unul important, fie că este vorba despre o familie, o casă, un job, o plecare. 

În următoarele luni, ai și tranzite care te vor ajuta, dar și unele care îți vor da câteva bătăi de cap. 

Poți să citești și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Taur/ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel