Calendar astrologic 25-31 martie 2024: Eclipsă de Lună/Lună Plină în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrele nu ne oferă multe evenimente în perioada următoare. Dar unul este de ajuns. Află despre ce este vorba!

A început sezonul eclipselor din 2024! 

Luni, 25 martie, avem prima eclipsă din 2024. De data aceasta, va fi una de Lună, acompaniată bineînțeles de o Lună Plină în Balanță.

În următoarele două săptămâni, cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), vor trece prin tot felul de situații.

Oamenii au tendința să creadă tot timpul că este vorba de evenimente negative. Cu siguranță, vor fi și din acestea. Și asta pentru că astrele vor ca aceia afectați să învețe să navigheze într-un mod mai eficient apele tulburi ale vieții. Sau să găsească o balanță între ce își oferă lor versus ce sacrifică pentru alții. Dar, de fapt, este vorba de mai multe ciudățenii într-un timp mai scurt. Cam asta fac eclipsele: condensează totul.

Aceste evenimente marchează începutul unui proces complex de schimbare și evoluție. Astfel, ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre nu este simplu, ci este menit să ne conducă spre o mai mare înțelegere a noastră și a direcției pe care vrem să o luăm în viață. Cu alte cuvinte, vă invităm să acordați atenție suplimentară vieții în următoarele două săptămâni. Nimic nu va fi întâmplător!

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Pe 28 martie, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate. Emoțiile vor fi mai spontane. 

Chiar dacă săptămâna 25-31 martie nu mai are și alte evenimente remarcabile astrologice (ne ajunge o eclipsă!), vrem să vă reamintim că ne aflăm în perioada de dinaintea retrogradării lui Mercur în Berbec. Acest fapt se va întâmpla pe 2 aprilie și se va întinde până pe 25 aprilie. Dar noi resimțim încă de acum efectele sale.

Cel mai bine ar fi să amânați luarea unor decizii importante, să căutați diplomația în momentele provocatoare (chiar dacă va fi destul de dificil), să evitați replicile spuse la furie. Nerăbdarea va provoca numeroase daune, atât pe plan personal, cât și mondial. 

Citește și: Etalare Astrosens pentru Tranzitul lui Marte în Pești. Cum vor fi afectate zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel