Etalare Astrosens pentru Tranzitul lui Marte în Pești. Cum vor fi afectate zodiile?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursă foto: Arhivă Personală
EXCLUSIV
Sursă foto: Arhivă Personală

Pe 23 martie, Marte a intrat în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Află ce spun cărțile de tarot despre acest tranzit în exclusivitate la Astrosens.ro!

Până la sfârșitul lunii aprilie, Marte va tranzita semnul Peștilor. Pentru că Marte este reprezentat de către Ares în mitologie, iar Peștii semnifică spiritualitatea, ni-l putem imagina pe Marte în Pești ca pe un războinic spiritual și empatic.

Totodată, ne vom confrunta cu multă confuzie și dezinformare. Acest soldat își dorește să lupte, dar este puțin cam speriat. Avem toleranță, empatie și trebuie să ne folosim intuiția.  Conform astrologilor internaționali, trebuie să iei în calcul un moment de retragere spirituală.

Pentru că Marte în Pești are legături cu lumea ezoterică, am pregătit pentru cititorii Astrosens o etalare a cărților exclusivă. Cei cu semne mutabile în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Îți reamintim că este o citire generală pentru toate zodiile și reprezintă mai mult energia acestui tranzit. Îți aduce un advertisment în legătură cu situațiile care pot apărea.

Astrologii internaționali despre Marte în Pești de pe 23 martie: ”Este un moment bun pentru a lua lucrurile pas cu pas”

Ce spun cărțile despre tranzitul lui Marte în Pești? Cum va arăta această perioadă pentru tine?

Cărțile sunt: Turnul, Cinci de Cupe și Patru de Bâte.

  1. Turnul: Această carte simbolizează schimbări neașteptate, distrugere, dar și eliberare de constrângeri. Este posibil să te confrunți cu o situație sau cu o schimbare bruscă și surprinzătoare în viața ta. Este important să fii deschis la schimbare și să încerci să înțelegi lecțiile pe care această schimbare le aduce.
  2. 4 de Bâte: Indică oboseală, încercări sau obstacole în calea ta. Poate fi o perioadă dificilă, în care simți că ai fost suprasolicitat sau copleșit de responsabilități. Totuși, această carte sugerează că e important să nu renunți și să perseverezi în ciuda dificultăților.
  3. 5 de Cupe: S-ar putea să te simți descurajat sau să te concentrezi prea mult asupra aspectelor negative ale unei situații. Totuși, este important să-ți reamintești că nu totul este pierdut și să încerci să găsești lumina în întuneric.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Aceste 3 cărți împreună indică faptul că te confrunți cu o perioadă dificilă sau cu o criză în viața ta. Schimbările neașteptate și distrugătoare pot fi însoțite de oboseală și tristețe. Cu toate acestea, este important să-ți amintești că ajustările pot aduce și oportunități noi și că este esențial să păstrezi o atitudine pozitivă și să perseverezi în ciuda dificultăților. Este un moment de reevaluare și de creștere personală, iar modul în care gestionezi această perioadă va determina evoluția ta viitoare.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Care este sfatul cărților pentru zodiile cele mai afectate?

Cărțile Magicianul, Doi de Bâte și Șase de Cupe te sfătuiesc să îți recunoști puterea și potențialul interior, să îți stabilești obiective clare și să acționezi cu hotărâre pentru a le atinge. În același timp, să nu neglijezi latura emoțională și spirituală a vieții tale, să te conectezi cu sentimentele pozitive și să fii deschis la schimbare și la noi experiențe.

Citește și  Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel