Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Aflăm de la Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 23 martie, Marte și-a început tranzitul în semnul Peștilor. Acesta va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie.

În mitologie, Marte este reprezentant de către Ares, zeul războiului. Simbolizează curajul, inițiativa, dar și furia. Arhetipul Peștilor este cel care dizolvă tot ceea ce s-a întâmplat până la el. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea.

Acest tranzit aduce toleranță și empatie, dar, în același timp, vine și cu confuzie. Până la încheierea sa, este posibil să fim într-o stare de incertitudine, deoarece ne putem confrunta cu dezinformare.

Cei cu semne mutabile în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. A intrat în casa a 12-a, semn că nu se simte prea bine și nici tu nu vei fi în cea mai bună dispoziție. Te vei simți ca și cum ai lupta în zadar, te vei zbate și te vei chinui. Posibil să crezi că orice ai face, nu îți iese. O să crezi că ești ghinionist, că nu ești băgat în seamă sau văzut. Poate chiar vei avea impresia că nu ești dorit. Trebuie să faci un pas în spate, mai ales cu Marte în casa a 12-a. Este necesar să privești totul dintr-o altă perspectivă.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Marte a intrat în casa a 11-a. Acest lucru va agita destul de mult apele în privința discuțiilor cu prietenii și a evenimentelor din comunitate. Reușești să atragi atenția, să devii mai vizibil, dar le provoci stres celorlalți. Cu Marte în casa a 11-a, deții o putere de convingere remarcabilă. Poți stabili obiective clare și pe termen lung alături de partener. Ești concentrat asupra viitorului apropiat și lupți pentru acesta. Acest tranzit te îndeamnă să te depărtezi de incertitudine și să eviți lipsa simțului practic.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în casa a 10-a, unde sunt Saturn și Neptun. Situațiile conflictuale apar la locul de muncă. Te vei confrunta cu grabă și furie, iar competiția va fi intensă. Cel mai probabil, va trebui să fii mai autoritar cu colegii tăi. De asemenea, s-ar putea să interacționezi mai mult cu persoanele autoritare. Chiar și responsabilități pe care nu le-ai avut până acum ar putea să ajungă în sarcina ta. Partea pozitivă este că vei reuși să faci față. Pe 11 aprilie, Marte se întâlnește cu Saturn. Te poți simți blocat. Vei percepe că nu poți depăși anumite limite și că nu poți face mai mult.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Acest tranzit este favorabil dacă îți dorești să călătorești, să studiezi sau să îți aplici principiile de viață și filosofiile. Pe 11 aprilie, când Marte se întâlnește cu Saturn, pot apărea blocaje, întârzieri și diverse situații pe care ai putea simți că nu le poți gestiona. Totuși, lucrurile se rezolvă. Blocajul care apare este mai mult de natură interioară decât exterioară. Ține minte că nu ar trebui să dureze mai mult decât este necesar. Poți dezvolta o reziliență la care nu te-ai fi așteptat.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Marte este în casa a 8-a, unde se întâlnește cu Saturn și Neptun. Din perspectivă astrologică, acest tranzit nu este cel mai favorabil pentru tine deoarece te confruntă cu niște frici. De exemplu, una dintre situațiile cu care te-ai putea confrunta este nevoia de venituri sau resurse, iar acestea să nu fie disponibile. Atunci când nu primești sprijinul așteptat, te simți blocat. Panica poate să te cuprindă și vei resimți efectele la nivelul organismului și a rutinei de zi cu zi.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte este în casa a 7-a, asociată cu relațiile și parteneriatele. Marte aduce o dinamică aparte: accelerează, împinge, pune presiune. Dar când Marte se intersectează cu Saturn, se izbește de un zid. Poate dorești să ai discuții cu partenerul și să faci anumite activități cu aceasta. Însă te poți confrunta cu faptul că persoana iubită nu dispune de timp, nu este în aceeași stare de spirit sau are alte planuri. Pot apărea situații în care vă reproșați unul altuia diverse aspecte. Pot surveni multe momente neplăcute. La finalul lunii aprilie, întâlnirea dintre Marte și Neptun ar putea să atenueze toate aceste tensiuni.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte guvernează casa a 7-a, însă în tranzitului acesta, se află în casa a 6-a. Este posibil ca partenerul tău să se confrunte cu propriile probleme, fie de sănătate, fie stres la locul de muncă. Din acest motiv, comunicarea cu tine ar putea să nu fie așa cum te-ai așteptat. Apoi, Marte în casa a 6-a provoacă agitație la locul de muncă. Pot apărea conflicte, iar chiar dacă acestea nu vor fi serioase, s-ar putea să le percepi exagerat. Dacă simți că nu ești luat în considerare sau validat, s-ar putea să înțelegi greșit replicile sau acțiunile unui coleg. Acest lucru ar putea duce la un conflict prelungit, deoarece Marte în Pești nu cedează ușor.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, a intrat casa a 5-a, iar acest tranzit îți priește. Casa a 5-a este asociată cu iubirea, creativitatea, exprimarea de sine, arta și copiii. În timpul acestui tranzit, implică-te în activități alături de copilul tău, fie el mare sau mic. Deși poți avea tendința de a fi mai agresiv, de a-l împinge sau de a-l forța, ar fi ideal să eviți confruntările cu acesta. Dacă îți dorești copii, acesta este un moment favorabil.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru tine, acest tranzit al lui Marte nu este neapărat cel mai prielnic. El va tranzita casa a 4-a, asociată cu locuința și familia. Cu Marte în casa a 4-a, care se întâlnește cu Saturn și Neptun, s-ar putea să nu îți găsești locul. Poate fi dificil să te simți în largul tău în familie și să te conectezi cu cei dragi. În ceea ce privește locuința, pot apărea situații care necesită reparații, ajustări, achiziții sau chiar conflicte cu membrii familiei, urmate apoi de împăcare.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se află în casa a 3-a. Este important să-ți deschizi mintea. Interacționează cu diverse persoane. Dacă în trecut ai evitat anumite cercuri sociale, acum ești dispus să faci compromisuri și să comunici cu toată lumea. În perioada 10-11 aprilie, când Marte se va întâlni cu Saturn, vei lua decizii importante. Pe 29 aprilie, Marte se va intersecta cu Neptun. Vei găsi inspirația necesară pentru a urma hotărârile anterioare. Nu te supăra dacă unele călătorii sunt amânate sau întârziate. Încearcă să eviți conflictele cu frații și cu persoanele apropiate.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte a intrat în casa a 2-a, unde sunt Saturn și Neptun. Te vei confrunta cu unele limite în plan financiar. Dacă te-ai bazat pe anumite sume de bani pe care anticipai să le primești, s-ar putea să apară și alte cheltuieli neprevăzute. Marte în Pești speră, își imaginează și face rost. Cu toate acestea, efortul va fi considerabil, iar frustrarea este inevitabilă. Vei fi permanent neliniștit din cauza situației financiare. O să simți că resursele tale sunt pe cale să se epuizeze și că nu ai suficiente. Faci rost de ceea ce ai nevoie, dar va fi necesară multă străduință.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Acest tranzit este important deoarece îți va da curaj. Marte simbolizează nerăbdarea, încrederea, forța, dar și furia. În timpul acestui tranzit, este recomandat să fii activ. Ar fi ideal să te miști mult, să te plimbi și să călătorești. Poți lua în considerare începerea unei noi școli sau participarea la un atelier. Chiar îți poți propune să fii mai ambițios. La locul de muncă, cere-ți drepturile. Marte aduce și o anumită furie care te îndeamnă să iei inițiativa. Întâlnirea lui Marte cu Saturn te împinge către schimbări cu impact pe termen lung în viața ta.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel