Ce aduce Marte în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni!

Marte trece în casa a 10-a, unde se află deja Saturn și Neptun. Apar situații conflictuale la serviciu. Te vei confrunta cu multă grabă și furie, iar competiția va fi acerbă.

Beneficii URIAȘE și mult sprijin din partea astrelor pentru PATRU zodii!

Cel mai probabil, va fi nevoie să fii mai autoritar cu colegii tăi. Totodată, ai putea interacționa mai mult cu persoanele autoritare din companie. Chiar și niște responsabilități pe care nu le-ai avut până acum pot să ajungă tot în datoria ta. Partea bună este că vei face față.

Pe 11 aprilie, Marte se întâlnește cu Saturn. Te poți simți blocat. Vei simți că nu poți depăși anumite limite și că nu se poate mai mult. La finalul lui aprilie, Marte se intersectează cu Neptun și o să uiți de momentele destul de grele.

Recomandarea Danielei Simulescu este să stai departe de conflictele superficiale cu superiorii. Nu le reproșa lucruri din domeniul trecutului. Nici nu le atrage atenția că se poartă diferit cu unii colegi, iar cu tine nu. Mai degrabă, este necesar să ai un moment de reflecție și să îți dai seama unde ești în poziție de autoritate.

Îți recomandăm și Maren Altman, astrolog internațional: O zodie are parte de schimbări semnificative în sănătatea fizică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel