Beneficii URIAȘE și mult sprijin din partea astrelor pentru PATRU zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
freepik.com

Cu ce se vor confrunta aceste semne din zodiac? Avem previziunile!

2024 poate fi privit ca o perioadă de inovație și transformare pentru unii nativi. O să aibă o viziune mai clară asupra drumului pe care trebuie să meargă, mai ales că apar oportunități care nu sunt de neglijat.

Ca de obicei, însă, reține că Universul îți dă, însă nu îți bagă și în traistă. Așa că trebuie să fii hotărât și să faci și tu pași în direcția potrivită.

La Astrosens, am menționat des că acest an este unul al monetizării. Nu trebuie să ne gândim doar la bani, ci și la alte talente pe care le deținem. Totodată, nu trebuie să așteptam să ne zică alții cât și cum valorăm, ci trebuie să știm noi aceste lucruri.

Iată ce avem în vedere pentru următoarele zodii.

Berbec și Ascendent în Berbec

Ei bine, acum e acum! Acest an îți aduce multe. În primul rând, niște surprize de ordin financiar, datorate în special Conjuncției dintre Jupiter și Uranus, de pe 21 aprilie. Așa că ai multe oportunități legate de bani. Totuși, nu te culca pe-o ureche, ci planifică-ți cu atenție bugetul. Lasă deoparte cheltuielile din impuls. Primele luni din an la tine se axează pe carieră. Înveți să te autoevaluezi iar acesta este un lucru bun. Venus și Mercur sunt cele două planete care te susțin în luna care vine, iar cu Marte în semnul tău, din aprilie-mai, o să ai mai multă energie, dar și determinare pe măsură. După 26 mai, Marele Benefic Jupiter vrea de la tine să te exprimi mai liber, dar și să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Dacă vrei să te muți, ori să călătorești, poate fi un moment ideal. Fii atent la sănătate și ai grijă pe final de an, fiindcă poate veni cu niște provocări la capitolul amor.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Ce le rezervă astrele Gemenilor? Pentru acești nativi, devine o prioritate ca cei dragi să fie bine, dar și explorarea spiritualității. Poate că începutul acesta de an nu a părut extraordinar, însă după 26 mai, vei vedea că astrele îți surâd din nou. Jupiter va intra în semnul tău, părăsindu-l pe cel al Taurului, iar asta înseamnă că îți cresc încrederea și optimismul. Iar asta te face să cauți noul în diferite aspecte ale vieții tale. Ai grijă doar să nu te implici în prea multe și să nu le poți duce! Fiindcă acest exces de curaj pe care o să îl ai te poate face să crezi că ești Superman. Între iunie și noiembrie, să ai grijă la Saturn, care va fi retrograd. La tine se va petrece acest tranzit în Casa carierei. Daca ești bine acolo unde ești, Saturn îți promite multe recompense și beneficii.

Care sunt cei mai DIFICILI șefi, în funcție de zodie? Adevărat sau fals?

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Care sunt previziunile pentru acest semn de pământ? Trebuie să știi că nu este un an ușor și că vei avea unele provocări pe plan relațional. Tinzi să dai vina pe toată lumea, mai puțin pe tine, de aceea ești îndemnat de astre să faci un pic de introspecție și să îți asumi mai mult responsabilitatea. Să știi și că relația cu sinele tău va influența calitatea relațiilor pe care le ai cu ceilalți. Așadar, ești nevoit să te maturizezi pe plan emoțional. Însă există șansa unei dezvoltări personale! Apar și oportunități pe planul învățării, dar mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că Jupiter va intra la tine în Casa carierei de pe 26 mai, așa că o să ai multe beneficii și unele propuneri care ți se vor părea surprinzătoare. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine!

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Nici Scorpionii nu sunt uitați de astre! Acest an va fi unul profund și plin de transformări pentru acești nativi. Dar nu vei trece oricum prin el. Trebuie să îți iei angajamente serioase, mai ales când vorbim despre aspecte esențiale ale vieții. În primul rând, discutăm despre partea de relații. Jupiter iți dăruiește multe șanse pe acest plan, însă vine Saturn și spune că vrea maturitate și angajament. Ești într-o relație frumoasă, de multă vreme? Astrele îți zic că e timpul să duci relația la alt nivel, ori să te gândești la extinderea familiei. Daca ești singur, universul dorește să te facă să înțelegi că fericirea ta nu trebuie să depindă de alții. Totuși, familia și construirea unui cămin sunt teme esențiale pentru tine în aceste luni. 

Poți să citești și: Zodiile care primesc super puteri de la Jupiter până la final de mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel