Maren Altman, astrolog internațional: O zodie are parte de schimbări semnificative în sănătatea fizică

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @MarenAltman
Sursă foto: Canal Youtube @MarenAltman

Luna martie se concentrează pe socializare și sănătate pentru un nativ. Care sunt previziunile transmise de un astrolog internațional?

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru nativii Taur/Ascendent în Taur în luna martie 2024.

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor!

Martie aduce în prim plan un grup nou și important de prieteni, alături de schimbări semnificative în sănătatea fizică, informează astrologul.

Chiar dacă lucrurile merg bine în cariera ta, s-ar putea să te simți impulsiv sau imprevizibil în fața oportunităților de muncă.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie face un angajament pe termen lung în luna martie

Pe 8 martie, Mercur face conjuncție cu Neptun. Evidențiază o comunicare spirituală cu grupurile și prietenii tăi. Este o lună prielnică pentru socializare.

Pe 10 martie, Luna Nouă din Pești, marchează un început clar în relațiile tale sociale și spirituale.

Careul dintre Marte și Uranus, indică un efort susținut în cariera ta, care poate influența comportamentul tău la locul de muncă.

Intrarea lui Venus în Pești aduce mai multă ușurință și armonie în relațiile sociale. Întâlnirea dintre Soare și Neptun, promovează realizări spirituale și apartenență în grupuri.

Ultima săptămână a lunii aduce o atenție sporită asupra introspecției, odată cu intrarea Soarelui în Berbec. Venus face conjuncție cu și indică aspecte pozitive și serioase în relațiile de grup. Marte intră in Pești și îți sporește atât energia, cât și efortul depus în depășirea obstacolelor în grup.

Luna se încheie cu o  Eclipsă de Lună în semnul Balanței și sugerează posibilitatea încheierii unui capitol în sănătatea fizică sau în relațiile de muncă.

Îți recomandăm și Tara Nikita, astrolog internațional, despre Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală: Există adesea o provocare în a fi receptiv la stările emoționale

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel