Ce aduce Marte în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Rac/Ascendent în Rac!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Rac/Ascendent în Rac!

Acest tranzit este nemaipomenit dacă vrei să călătorești, să studiezi și dacă vrei să îți folosești principiile de viață și filosofiile.

Pe 11 aprilie, când Marte se întâlnește cu Saturn, pot apărea blocaje, întârzieri, tot felul de situații pe care simți că nu le poți gestiona. Totuși, lucrurile se rezolvă. Blocajul care se produce este mai mult interior decât exterior. Ține minte că nu trebuie să dureze mai mult decât este cazul. Poți căpăta o reziliență la care nu te-ai fi gândit.

Trăsături și influențe ale lui Mercur în Berbec. 12 lucruri importante DE ȘTIUT!

La finalul lunii aprilie, Marte se intersectează cu Neptun. Aspectul acesta aduce valențe pozitive, din punctul astrologului de vedere. Vei face anumite compromisuri pentru a ajunge unde îți dorești. Chiar dacă pe moment ai putea simți că totul este negativ, de fapt o să îți dai seama că era doar în capul tău. Un lucru neplăcut la acest tranzit este că îți aduce multe prejudecăți. Îi judeci foarte ușor pe cei din jur. Dacă faci prea mult pe lupul moralist, te-ar putea costa!

Astrologul îți recomandă dacă ai oameni de încredere în preajma ta, la final de zi sau săptămână, să îi întrebi dacă ai fost prea dur, exigent. Posibil ca acele persoane să îți zică că ai exagerat. Trebuie să îi asculți. Ajustează așteptările pe care le ai în ceea ce privește mediul înconjurător.

Citește și Horoscopul părinților. Iată ce te caracterizează, în funcție de semnul solar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel