Trăsături și influențe ale lui Mercur în Berbec. 12 lucruri importante DE ȘTIUT!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Peste 10 zile, Mercur își va începe tranzitul în Berbec, primul semn din zodiac. Iată ce trebuie să avem în vedere!

Pe 19 martie, Mercur, planeta gândirii, a comunicării și a schimbului de informații, va părăsi semnul Peștilor și va poposi în cel al Berbecului, primul din zodiac.

Acolo va rămâne până pe data de 3 aprilie. Și ne putem bucura, fiindcă Mercur va lăsa în spate semnul cel mai confuz din zodiac. Cu siguranță, am fost în ape tulburi în ceea ce privește gândirea.

Laitmotivul lui Mercur în Berbec va fi: "Cine nu e gata, e luat cu lopata!”

Cele mai populare întrebări despre planeta Marte. La care știi să răspunzi?

Iată câteva aspecte importante de luat în considerare în timpul acestui tranzit!

1. Putem trece la treabă

De pe 19 martie până pe 3 aprilie, avem la dispoziție două săptămâni în care putem să luam decizii pe care le-am tot amânat. Putem să fim și mai vocali și să dăm afară lucrurile pe care le-am tot ținut îngropate în suflet. Este vremea acțiunii.

2. Poate fi o perioadă de furie

Mercur în Berbec aduce cu sine o etapă de furie și de cuvinte dureroase, ce pot fi aruncate mai ușor. Însă, poate să fie vorba și despre o perioadă cu folos, deoarece această furie se poate gestiona și într-un mod mai productiv. De pildă, dacă vrei să schimbi ceva în viața ta, folosește-te de acest tranzit. Când furia este folosită într-un mod benefic, aduce multe avantaje, fiindcă te ajută să creezi.

3. Este o etapă în care poți să decizi. Să pleci sau să stai.

Mercur în Berbec este hotărât. Știe când să intre, vrea să decidă, vrea să plece. Nu mai vrea să piardă vremea, să analizeze. Spune "Destul! Până aici!”

4. Va exista grabă

În special la nivel mondial, Mercur în Berbec nu este un tranzit excelent. Pentru că vom observa cum liderii se grăbesc, iau decizii de tot felul, fac declarații nepotrivite și nu și le mai corectează.

5. Pot apărea mici incidente și lucruri neașteptate

Odată cu acest tranzit, avem în vedere ciocniri, mici incidente, mai ales legate de automobile.

6. Nu este o perioadă prielnică pentru negocieri

Mercur în Berbec nu prea știe ce este aceea o negociere. Nervii sunt întinși la maximum în această perioadă, așa că ai putea să eviți negocierile până la 3 aprilie, cel puțin.

7. Este o perioadă egocentristă

Mercur în Berbec nu știe că nu se poate. Este precum un copil care bate din picior și vrea aici și acum.

8. O poți lua de la capăt

Cu Mercur în Berbec, avem un ghid. O putem lua de la capăt ca să spunem lucruri și să ieșim din situații. Este o perioadă propice și pentru motivație, pentru examene. Acest tranzit ne împinge de la spate, ca să nu mai stăm pe loc.

9. Ne spunem opinia

Mercur în Berbec încurajează și o comunicare directă și rapidă. Nu prea vei ocoli subiectul când ai ceva de zis și îți vei menține sus și tare opiniile. Dar poate fi vorba și de impulsivitate în discurs, așa că trebuie să avem puțină grijă, ca să putem evita conflictele.

10. Ne îndreptam atenția către riscuri

Acest tranzit aduce un sentiment acut de curaj, dar și de încredere în propriile idei și capacități. Vom avea mai mult curaj să ne asumăm riscuri și să punem în practică idei noi.

11. Suntem mai rebeli

Sub influența lui Mercur în Berbec, toți oamenii sunt mai puțin dispuși să asculte de autoritate și resping ideea de reguli. Ne vom dori mai mult independența.

12. Crește nevoia de mișcare

Știm că Berbecul este un semn activ și energic, iar tranzitul lui Mercur în acest semn aduce un plus al acestor calități.

Citește și: Filosofia lui Marte sau de ce energia e aproape totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel