Ce aduce Marte în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Leu/Ascendent în Leu!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Leu/Ascendent în Leu!

Marte se duce în casa a 8-a, unde se întâlnește cu Saturn și Neptun. Din punct de vedere al teoriei astrologice, nu este cel mai bun tranzit pentru tine din cauză că te confruntă cu foarte multe frici.

De exemplu, una dintre situațiile pe care le-ai putea întâlni este să ai nevoie de niște venituri sau resurse, iar acestea să nu ți se ofere. Când nu primești de unde te-ai fi așteptat, te blochezi. Întri într-o panică care se poate resimți la nivelul organismului și în rutina de zi cu zi, conform Danielei Simulescu. Totuși, poți căuta în alte părți resursele necesare. Dacă unii prieteni sau instituții financiare nu te mai împrumută, iar tu îți dorești banii respectivi, trebuie să dai din coate, îți transmite astrologul.

Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 6 aprilie

Nu vorbim doar despre resursele vizibile, cum ar fi banii. Întreabă-te cine ești, ce muncești și ce poți să obții de la alții prin ceea ce ești.

Stai departe de bârfe, de misterele altora, de acțiuni ilegale (mai ales pe plan financiar) și nici nu forța procese de partaj sau de moștenire. Când Marte se duce în casa a 8-a, vrea să lupte pentru resursele altora. Dacă sunt dreptul tău, este normal să încerci să le obții, dar momentan s-ar putea să o faci într-un mod total nepotrivit pentru tine.

Pe 30 aprilie, Marte intră în casa a 9-a și lucrurile vor deveni mai simple. Până atunci, nu trebuie să îți devii propriul inamic. Victimizarea poate fi o armă cu două tăișuri în cazul tău. Te poate ajuta să obții ceva, dar ar putea să îndepărteze oamenii dragi ție și după vei suferi.

Citește și Arhanghelii și Zodiile: ghid pentru descoperirea conexiunilor spirituale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel