Ce aduce Marte în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Taur/Ascendent în Taur!

Acest tranzit va produce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele tranzitului se simt mult mai repede în viețile noastre.

Marte reprezintă lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, simbolizează energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc și care nu ne aduc niciun beneficiu. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Taur/Ascendent în Taur!

Marte se duce în casa a 11-a. Va agita destul de mult apele în ceea ce privește discuțiile cu prietenii și evenimentele din comunitate. Reușești să miști masele, să ai mai multă vizibilitate, dar într-un aspect negativ, creezi destul de mult stres celorlalți.

Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Cu Marte în casa a 11-a, ai o putere de convingere nemaipomenită. Îți poți pune obiective clare și pe termen lung cu partenerul. Ai în vedere viitorul apropiat și lupți pentru acesta. Acest tranzit te obligă să stai departe de incertitudine, însă și de lipsa simțului practic.

În perioada aceasta, s-ar putea să nu știi în cine să te încrezi și cu cine să pleci la luptă. De exemplu, dacă într-o zi decizi că vrei să lucrezi cu o anumită persoană, a doua zi ai putea să îți dai seama că ai făcut o greșeală și că este timpul să faci o schimbare.

Marte se întâlnește cu Saturn și Neptun. Este posibil să conștientizezi că situațiile pe care te bazai complet înainte, acum nu mai funcționează.

Marte este și guvernator de casa a 7-a, cea a relațiilor. Ai nevoie de activități cu persoana iubită. Dacă ești singur, îți poți ruga prietenii să îți prezinte pe cineva sau să mergi la evenimente unde ai putea întâlni un potențial partener.

Vezi în continuare Zodiile care primesc super puteri de la Jupiter până la final de mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel