Ce aduce Marte în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Marte intră în casa a 7-a, cea a relațiilor și parteneriatelor. O dinamică aparte este produsă de Marte: grăbește, împinge, forțează.

Dar cum Marte se va întâlni cu Saturn, se lovește de un zid. Poate vrei să porți niște discuții cu partenerul, să faci anumite activități cu acesta. Te poți confrunta cu faptul că persoana iubită nu are timp, nu are aceeași dispoziție sau are alte planuri. Apar situații în care vă reproșați anumite lucruri. Pe scurt, se pot produce multe momente neplăcute.

La finalul lunii aprilie, întâlnirea dintre Marte și Neptun va mai dizolva toate aceste stări.

Mercur în Berbec de pe 10 martie. Mesaje și anunțuri importante pentru fiecare zodie/ascendent

Daniela Simulescu îți pune în vedere că în perioada tranzitului lui Marte în Pești, o să întâlnești multe persoane care te vor face nerăbdător și furios. Orice situație poate fi un factor declanșator. N-ai stare, răbdare și vrei ca totul să se întâmple repede. Dar chiar atunci când îți dorești ca lucrurile să se desfășoare astfel, vei fi dat în spate. Forțezi pasul înainte, iar oamenii din jur te dau doi pași înapoi.

Recomandarea astrologului este să nu forțezi nimic. Când simți că o iei razna, mai ales în relație, fă un pas în spate și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de viața lor așa cum știu, iar tu de a ta.

Cu Marte în opoziție cu Soarele și Ascendentul tău, ar fi bine să consumi energia și agitația interioară într-un alt mod. Găsește o activitate, o pasiune sau încearcă să faci mai mult sport.

Dacă ești singur și ai cunoscut recent o persoană, nu grăbi relația.

Citește și Venus în Pești de pe 12 martie: Iertare, compasiune și iubire la cote maxime

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel