Ce aduce Marte în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Pești/Ascendent în Pești!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Tehnicile de gestionare a stresului, cum ar fi meditația și exercițiile de respirație profundă, pot contribui la reducerea riscului de aritmii prin promovarea relaxării și a calmului emoțional. Află care sunt factorii declanșatori ai aritmiei!

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Pești/Ascendent în Pești!

Din punctul de vedere al astrologului, este un tranzit important deoarece vei prinde curaj. Marte reprezintă nerăbdarea, încrederea, forța, dar și furia.

În timpul acestui tranzit, cel mai bine ar fi să faci multă mișcare. Ideal ar fi să te plimbi, să călătorești și să faci orice activitate care nu te lasă să stai locului. Gândește-te dacă vrei să începi o nouă școală sau atelier. Poate chiar îți propui să fii mai ambițios. La serviciu, îți poți cere drepturile.

Marte aduce o furie care te obligă să faci un pas înainte. Pe 10-11 aprilie, Marte se va întâlni cu Saturn și pasul pe care îl faci va fi pe termen lung. Daniela Simulescu spune că este important să spargi ceva, să pornești. Folosește acest tranzit pentru a antrena tot ceea ce ține de tine. În această perioadă trebuie să obosești foarte mult.

Ai parte de reziliență, disponibilitate, dar și de o creativitate la care alții nu au acces și o vor aprecia la tine. Cu toate acestea, vor mai apărea și frustrări. O să ai senzația că nimic nu se întâmplă.

Îți recomandăm și Cum va schimba Pluto în Vărsător lumea, conform unui astrolog internațional: Vom vedea o creștere a revoluțiilor naționale în întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel