Cum va schimba Pluto în Vărsător lumea, conform unui astrolog internațional: Vom vedea o creștere a revoluțiilor naționale în întreaga lume

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Profeții
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto și-a început tranzitul în Vărsător. După cum mulți astrologi au menționat deja, acesta va avea un impact major la nivel tehnologic. Iată ce alte previziuni ne mai transmite un astrolog internațional!

Unul dintre cele mai importante tranzite astrologice pentru următoarele a început pe 21 ianuarie, când Pluto intră în Vărsător. Va rămâne în acest semn până în 2044.

Iată care sunt predicțiile lui Maren Altman, astrolog international, cu privire la acest tranzit!

În primul rând, Pluto este considerată planeta morții și a renașterii, iar Vărsătorul este un arhetip care simbolizează structurile sociale și inovațiile tehnologice.

Această coincidență indică un impact tehnologic asupra lumii în general. Un beneficiu așteptat este o creștere a echității sociale între diferite grupuri de oameni, dar un aspect negativ anticipat al acestui tranzit este creșterea tehnocrației, pierderea intimității și o societate de supraveghere distopică.

  • Prima predicție  este că vom vedea o creștere a orașelor inteligente. Există mai multe astfel de proiecte în China.
  • A doua predicție majoră este că, China va deveni o tehnocrație și va fi printre primele țări care vor implementa un sistem de credit social în jurul unei monede digitale emise de banca centrală (CBDC). Dacă nu ești familiarizat cu acest concept, un CBDC este practic o criptomonedă controlată de Guvern, care poate fi emisă în orice cantitate și către oricine, de obicei pentru a forța oamenii să respecte regulile sociale.
  • A treia predicție este Revoluția AI, în care Inteligența Artificială va înlocui locurile de muncă monotone pe care mulți oameni le dețin în prezent. Ultima dată când Pluto a fost în Vărsător, între 1778 și 1798, a avut loc Revoluția Industrială, care a înlocuit mulți muncitori de fabrică cu mașini. Așadar, deși inițial va înlocui locurile de muncă, Revoluția AI va îmbunătăți în general calitatea vieții pentru oameni, așa cum s-a întâmplat și cu Revoluția Industrială.
  • A patra predicție este că vom vedea o creștere a revoluțiilor naționale în întreaga lume. În timpul ultimei perioade când Pluto a fost în Vărsător, în secolul al XVIII-lea, au avut loc Revoluția Americană, Revoluția Franceză, Revoluția Haitiană și multe altele.
  • A cincea predicție este că se așteaptă să existe o creștere a suprareglementării statului, cu proiecte de genul "Nu vei mai deține nimic și vei fi fericit.", exact ca și sloganul asociat cu Pluto și Vărsătorul.
  • A șasea predicție este că se așteaptă să existe mult mai multe legislații în jurul tehnologiei, codificate în lege.
  • A șaptea este că vom vedea în general o creștere a inovațiilor tehnologice ieșite din comun, ciudate.
  • Iar a opta este că identitățile umane vor deveni probabil și mai neobișnuite, nu doar în ceea ce privește genul sau orientarea sexuală, ci și într-o formă complet cibernetică.

 

Vezi și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel