ȘASE profeții incredibile necunoscute publicului larg. De la Alois Irlmaier la Hildegard von Bingen

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Profeții
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată câteva dintre cele mai interesante profeții și cui aparțin!

Există numeroase profeții fascinante care nu sunt foarte cunoscute publicului larg. Îți punem la dispoziție câteva dintre ele!

1. Profețiile lui Alois Irlmaier

Alois Irlmaier (1894-1959) a fost un fermier și un constructor german de fântâni, care a devenit cunoscut pentru previziunile sale. Printre celebrele profeții ale lui Irlmaier se numără viziuni despre un al Treilea Război Mondial, care ar începe din Orientul Mijlociu și s-ar răspândi rapid în Europa. De asemenea, el a prezis calamități naturale majore și schimbări climatice drastice. Pe care le putem recunoaște rapid în contextul global de astăzi.

2. Profețiile Babei Vanga

Baba Vanga (1911-1996), o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut multe profeții care au captat atenția lumii. Mai puțin cunoscute sunt predicțiile ei despre evenimente ce ar avea loc în secolele XXI și XXII, inclusiv descoperirea vieții extraterestre în 2130 și posibilitatea ca oamenii să locuiască pe alte planete până în 2341.

Se adeveresc predicțiile Babei Vanga? O serie de evenimente din 2024 se potrivesc!

3. Profețiile lui Edgar Cayce sau "ultimul profet al umanității”

Edgar Cayce (1877-1945), cunoscut ca „profetul adormit” din SUA, a făcut numeroase predicții în stare de transă. Printre cele mai puțin cunoscute se numără viziunile sale despre Atlantida, care ar fi fost un continent avansat tehnologic și spiritual, scufundat din cauza abuzului de putere. Cayce a susținut că Atlantida va fi redescoperită în a doua jumătate a secolului XX (deși aceasta nu s-a întâmplat) și că multe invenții din acea civilizație vor fi regăsite.

4. Profețiile lui Pedro Régis

Pedro Régis, un vizionar brazilian contemporan, susține că primește mesaje de la Fecioara Maria. Printre mesajele mai puțin cunoscute se numără avertismente despre un mare cutremur care ar afecta America de Nord și o criză economică globală care ar duce la haos și tulburări sociale.

5. Profețiile lui Matrona din Moscova

Matrona din Moscova (1881-1952) este o sfântă ortodoxă rusă cunoscută pentru darurile sale profetice. Una dintre profețiile sale mai puțin cunoscute vorbește despre o perioadă de mari încercări pentru Rusia, care va fi urmată de o renaștere spirituală și unificarea poporului rus sub credința ortodoxă.

6. Profețiile lui Jean de Vézelay

Jean de Vézelay, un mistic francez din secolul al XV-lea, a făcut numeroase predicții despre viitorul Franței și al Europei. Printre cele mai puțin cunoscute se numără viziunile sale despre o mare foamete și războaie interne în Franța, care vor preceda o perioadă de prosperitate și pace sub un lider spiritual.

7. Profețiile lui Hildegard von Bingen

Hildegard von Bingen (1098-1179) a fost o mistică și vizionară germană care a făcut numeroase profeții. Unele dintre cele mai puțin cunoscute includ descrieri ale unor schimbări climatice majore, precum și avertismente despre corupția din Biserică și declinul moral al societății.

Aceste profeții, deși mai puțin cunoscute, adaugă o perspectivă interesantă asupra modului în care diferiți indivizi au perceput viitorul, fie prin viziuni spirituale, fie prin interpretări personale ale evenimentelor contemporane.

Șase profeții ale lui Nostradamus pentru Anul Dragonului - 2024. Evenimente care ar da lumea peste cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel