Ce aduce Marte în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe  30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Tehnicile de gestionare a stresului, cum ar fi meditația și exercițiile de respirație profundă, pot contribui la reducerea riscului de aritmii prin
promovarea relaxării și a calmului emoțional. Află care sunt factorii declanșatori ai aritmiei!

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Pentru tine, acest tranzit al lui Marte nu este neapărat cel mai prielnic. El va fi prin casa a 4-a, asociată cu locuința și familia. Daniela Simulescu precizează că în opinia ei, casa a 4-a vorbește mai mult despre un ”acasă interior”.

Cu Marte în casa a 4-a care se întâlnește cu Saturn și Neptun, nu o să îți găsești locul, ceea ce poate fi foarte neplăcut. Nu îți găsești locul în familie, nici în relațiile cu cei dragi. Iar în locuință pot apărea situații în care trebuie să repari, ajustezi, să cumperi și chiar să te cerți cu neamurile, ca ulterior să te împaci. Astrologul spune că ai putea găsi instrumentele necesare pentru a te relaxa.

Recomandarea principală este să nu forțezi scandaluri și să nu participi la acestea. Nu te certa cu persoanele dragi. Dacă este o atmosferă conflictuală, nu o alimenta. Stai departe de agresivitate și furie, chiar vor apărea.

Tranzitul acesta te ajută să lupți pentru pace. Va fi greu deoarece apar factori declanșatori la tot pasul. Ai nevoie de îmbrățișări și de foarte multe legături cu familia și rădăcinile. Dacă vrei să auzi o vorbă bună, ți-o poți oferi chiar tu.

Provocări și mari șanse aduse de Uranus în Taur pentru TOATE semnele din zodiac, valabile în următorii DOI ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel