Provocări și mari șanse aduse de Uranus în Taur pentru TOATE semnele din zodiac, valabile în următorii DOI ani

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până în 2026, Uranus se află în semnul Taurului. Iată cum se traduce acest tranzit pentru fiecare zodie și ascendent.

Uranus este planeta care aduce schimbări. Și nu ne întreabă dacă le vrem sau nu. Să nu uităm că simbolizează tot ce este revoluționar, ieșit din tipare. Nu îl interesează regulile și vrea tot ce este diferit.

De asemenea, Uranus ne vorbește despre independenta, nonconformism, surpriză și neobișnuit. Discută și despre teme precum lumină, revoluție, rupere bruscă, autenticitate.

Uranus este în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului, până în 2026. Acest tranzit este menit să schimbe lumea. Taurul este semn al banilor, al resurselor. Este fixist, destul de rigid și ține la siguranță. Nu este fan crize și vrea să aibă totul aranjat. Însă Uranus disprețuiește toate aceste lucruri, deci pot apărea conflicte. Dar și surprize pe măsură, în toate domeniile.

Iată previziunile pentru fiecare semn din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru persoanele născute sub zodia Berbec sau cu Ascendent în Berbec, acest tranzit al lui Uranus oferă posibilitatea de a identifica abilități noi în domeniul financiar, chiar dacă acesta poate fi afectat de instabilitate și schimbări bruște. Vezi aici previziunile complete.

Taur/Ascendent în Taur

Datorită prezenței lui Uranus în semnul lor zodiacal, Taurii pot fi profund afectați de orice modificări care apar, motiv pentru care este important să fie foarte atenți. Asta înseamnă că stabilitatea și rutina pe care nativii Taur le prețuiesc atât de mult ar putea fi perturbate, iar ordinea din viața lor dată peste cap, mai ales în situația în care au evitat să facă vreo schimbare în ultimii ani. Vezi aici previziunile complete.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru flexibilitatea lor și pentru deschiderea spre experiențe și idei variate. Cu toate acestea, în straturile adânci ale subconștientului, uneori există o teamă de eșec sau de pierdere în ceea ce își propun. Intrarea lui Uranus în sfera lor de gânduri ascunse va forța nativii acestui semn de aer să învețe să renunțe la controlul pe care îl doresc atât de mult și să permită lucrurilor să se întâmple în mod natural. Vezi aici previziunile complete.

Rac/Ascendent în Rac

Până în anul 2026, Uranus ar putea să influențeze în mod semnificativ planurile tale, mai ales în ceea ce privește aspectele legate de familie. Știm deja că nativii născuți sub semnul Racului sau cei cu Ascendent în acest semn au legături emoționale extrem de puternice cu familia lor. Cu toate acestea, Uranus ar putea provoca neliniște în unele dintre planurile legate de familie. Acestea ar putea să-i determine să-și reevalueze prioritățile și să fie mai deschiși la schimbare și la adaptare în cadrul relațiilor lor familiale. Vezi aici previziunile complete.

Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Leu/Ascendent în Leu

Pentru nativii născuți în zodia Leu sau cei cu Ascendent în Leu, Uranus va aduce schimbări dramatice în ceea ce privește munca și cariera. Indiferent dacă este vorba despre echipă, conducere sau despre ansamblul locului de muncă, toate aspectele legate de carieră pot suferi transformări semnificative. Până în 2026, acești nativi ar putea fi mereu în căutarea unor noi oportunități de muncă sau s-ar putea confrunta cu schimbări frecvente în cadrul serviciului. Uranus îi va îndemna să fie deschiși la schimbare și să își exploreze nevoile și interesele în carieră într-un mod mai inovator și mai independent. Vezi aici previziunile complete.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este foarte posibil ca sfera spirituală să sufere schimbări pentru nativii născuți sub acest semn, iar toate aspectele legate de credință și relația cu Dumnezeu să fie puse la încercare. În schimb, pentru cei născuți sub acest semn de pământ, Uranus le deschide calea către călătorii. Sunt încurajați să exploreze locuri noi și diferite față de ceea ce au fost obișnuiți până acum. Aceste călătorii pot să îi conducă spre noi înțelegeri, experiențe și perspective care să îi ajute în evoluția lor spirituală și personală. Vezi aici previziunile complete. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Uranus în semnul Taurului, vei fi afectat în mod direct în ceea ce privește investițiile, câștigurile, pierderile sau chiar posibilitatea de a intra în faliment. Mai mult decât atât, aspectul casei resurselor pe care le împarți cu partenerul tău va fi supus unor presiuni mari. Este posibil să te confrunți cu un divorț sau să primești o moștenire în această perioadă. Vezi aici previziunile complete.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Uranus în semnul Taurului, atenția se va concentra în special asupra relațiilor și parteneriatelor pentru nativii Scorpion. Este posibil să observați schimbări semnificative în acest aspect al vieții voastre. Uranus poate aduce parteneri diferiți, mai nonconformiști și, cu siguranță, unici. Există o tendință de a căuta persoane cu o abordare mai inovatoare și neobișnuită a vieții. Vezi aici previziunile complete.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nativii din semnul Săgetătorului pot să nu mai dorească să iasă atât de des în lume, să călătorească sau să atragă atenția asupra lor în mod excesiv. În schimb, vor acorda mai multă atenție aspectelor practice și pragmatice ale vieții. Aceștia ar putea să-și îndrepte atenția către activități care au o utilitate imediată sau care îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile și competențele practice. Vezi aici previziunile complete.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Unii nativi Capricorn ar putea simți nevoia de a aduce un copil în viața lor, în timp ce pentru alții, Uranus poate veni cu descoperirea unor pasiuni mai practice. Un lucru este cert: în anii care urmează, te vei simți precum un copil din nou, explorând și descoperind noi aspecte ale vieții și ale propriei tale persoane. Vezi aici previziunile complete.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În ceea ce te privește, orice aspect legat de "acasă" poate aduce unele noutăți sau surprize. Dacă ai în plan să îți achiziționezi o locuință, asigură-te că până în 2026, casa ta va fi diferită față de cele ale celor din jur. De asemenea, relația ta cu familia se va schimba în această perioadă, iar Uranus ar putea aduce modificări neașteptate în dinamica familială și în legăturile tale cu cei dragi. Vezi aici previziunile complete.

Pești/Ascendent în Pești

Aceștia sunt primii care vor experimenta schimbări semnificative în ceea ce privește zona comunicării și a cursurilor. Vor fi capabili să adopte noi modalități de învățare și să se adapteze rapid la tehnologie. Totuși, Uranus ar putea să îi îndepărteze puțin de legăturile cu surorile sau frații lor. Este posibil să fie necesară o comunicare mai conștientă și eforturi suplimentare pentru a menține legăturile cu acești membri ai familiei. Vezi aici previziunile complete.

Aritmiile sunt grupate în funcție de doi factori principali - în funcție de viteza ritmului cardiac și în funcție de locul de apariție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel