Surprize pentru RAC cu Uranus în Taur: "Poți să vezi viitorul cu alți ochi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată cu ce se vor confrunta nativii Rac și cei cu ascendentul în acest semn, până în 2026!

Uranus, în calitate de prim zeu ceresc, reprezintă forțele creatoare brute și haotice care stau la baza existenței. Prin contrastul dintre el și Gaia, mitul evidențiază conexiunea profundă dintre cer și pământ, masculin și feminin, creație și distrugere.

Este planeta surprizelor, scenariul la care nu te-ai fi gândit. Și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului pe 27 ianuarie 2024. Acum se află în mers direct. 

Uranus reprezintă elementul neobișnuitului, al independenței și nonconformismului. Totodată, este asociat cu știința, lumina, electricitatea, spontaneitatea, revoluția, autenticitatea, inovația și schimbările bruște.

Un consum redus de alcool duce la o scădere a valorilor tensiunii arteriale. 

Această planetă petrece aproximativ șapte ani în fiecare semn zodiacal. Atunci când se afla în Berbec, focaliza atenția asupra noastră. Ne-a transformat într-un fel de vedete și ne-a încurajat să ne exprimăm prin bloguri personale, Facebook, Instagram și diverse alte canale de comunicare.

Odată cu trecerea în Taur, atmosfera a devenit mai puțin prietenoasă. De ce? Fiindcă Taurul, sau mai bine zis, energia asociată acestui semn, se caracterizează prin stabilitate, fixitate, rigiditate și dorința de confort, stabilitate și siguranță.

Este clar că surprizele vor fi o constantă în diverse domenii, de la un an la altul.

Multă bulversare pentru nativii Scorpion, cu Uranus în Taur. Soluția? Fii deschis la schimbări!

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Ce se întâmplă cu tine până în anul 2026? Ei bine, Uranus poate să modifice serios partea de planuri. Noi știm deja că nativii născuți în semnul Racului sau cei cu ascendent în acest semn au atașamente extrem de puternice. Însă, Uranus s-ar putea să le dea peste cap unele planuri care au legătură cu familia.

De asemenea, tot Uranus este cel care le poate schimba Racilor și modul în care învață. Așadar, pot să apară și posibilități demne de luat în seamă, pe partea de dezvoltare personală. 

De fapt, acești nativi au ocazia să privească viitorul cu alți ochi. 

Poți să fii interesat și de: "Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel