Multă bulversare pentru nativii Scorpion, cu Uranus în Taur. Soluția? Fii deschis la schimbări!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Până în 2026, avem de-a face cu Uranus în Taur. Ca fiecare tranzit, aduce și neplăceri, dar și cadouri de care merită să ținem cont. Iată cu ce se vor confrunta nativii Scorpion și cei cu ascendentul în acest semn.

Să ne amintim de faptul că Uranus și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului la data de 27 ianuarie. Acum, se află în mers direct.

În domeniul astrologiei, Uranus este asociat cu elemente precum surpriza, independența, non-conformismul, spontaneitatea și revoluția. Totodată, Uranus își propune să aducă inovație, să promoveze ruperea de trecut și, în acest scop, poate să nu respecte nicio regulă.

Despre ce mesaje vorbim cu Uranus în Taur? Acest tranzit își propune să schimbe perspectiva asupra resurselor, a banilor și modului în care consumăm.

Uranus: Zeul Cerului și Misterele Ascunse ale Mitologiei Grecești

Această planetă reprezintă un spațiu unde genialitatea noastră se manifestă, fiind asociată cu gândirea asupra viitorului, cu internetul și cu tehnologia.

Cu Uranus traversând semnul Taurului până în 2026, se așteaptă schimbări semnificative în lume, într-un mod neașteptat. Taurul este un semn de pământ stabil, fix, orientat către confort, siguranță și rezistență la schimbare. De asemenea, acest semn este legat de aspectele financiare în astrologie.

Dat fiind faptul că Taurul preferă atașamentele, iar Uranus este opus acestui principiu, conflictele interioare pot să apară. Cu toate acestea, este cert că surprizele vor fi o constantă în diverse domenii, de la un an la altul.

"Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Uranus traversând semnul Taurului, atenția se va concentra în special asupra zonei parteneriale și a relațiilor pentru nativii Scorpion.

Este posibil să observați schimbări semnificative în acest aspect al vieții voastre. În ceea ce privește relațiile, Uranus poate aduce parteneri diferiți, mai nonconformiști și în mod cert, unici. Există o tendință de a căuta persoane cu o abordare mai inovatoare și neobișnuită a vieții.

Totuși, este important să fii conștient de faptul că aceste schimbări pot aduce și instabilitate în zona emoțională. Relațiile care nu funcționează pot să fie supuse unor presiuni majore, iar situațiile din viața de zi cu zi pot deveni mai complexe și mai bulversante.

Este posibil să simți nevoia să te reinventezi și să explorezi modalități noi de a aborda relațiile.

Recomandarea este să fii deschis la schimbări și să-ți păstrezi flexibilitatea în fața evenimentelor neașteptate.

Uranus aduce energii imprevizibile, iar adaptabilitatea poate fi cheia pentru a gestiona cu succes aceste influențe în zona partenerială și relațională.

Hipertensiunea: care sunt simptomele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel