Transformările spirituale ale Fecioarelor în călătoria spre cunoaștere. Ce aduce Uranus în Taur acestor nativi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

La ce se pot aștepta Fecioarele până în 2026?

Uranus se află în semnul Taurului până în anul 2026. Menționăm că și-a oprit retrogradarea la 27 ianuarie și acum se află în mers direct.

Ce cunoaștem despre Uranus?

Aceasta este planeta surprizelor, așa cum ne spunea și astrologul Daniela Simulescu în anul 2019, atunci când aducea previziuni legate de criza financiară și cea alimentară. Este lesne de înțeles că aceste previziuni devin tot mai evidente și în perioada actuală.

De fapt, care este mesajul pe care îl transmite Uranus? Deorece se află în semnul Taurului, își propune să schimbe perspectiva asupra resurselor, a banilor, dar și modului în care noi consumăm.

Mai mult decât atât, din perspectivă astrologică, Uranus definește surpriza, independența, non-conformismul, spontaneitatea și revoluția. Tot Uranus este cel care încurajează inovația, dorind să rupă legătura cu trecutul și, pentru aceasta, este posibil să ignore regulile convenționale.

Multă bulversare pentru nativii Scorpion, cu Uranus în Taur. Soluția? Fii deschis la schimbări!

Uranus aduce excentricitate, genialitate și o perspectivă diferită asupra lucrurilor. Planeta stimulează intuiția și, atunci când ceva nu îi convine, nu se supune regulilor și se retrage. Ignoră părerile celorlalți.

Uranus sparge bula de confort și te scoate din zona ta obișnuită. Odată ce a intrat în Taur, s-a confruntat cu o atmosferă mai puțin confortabilă. Taurul și energia sa sunt caracterizate de stabilitate, rigiditate și dorința de confort, siguranță și stabilitate, nevrând să se schimbe ușor.

Dacă Taurul apreciază atașamentele, Uranus aduce o perspectivă opusă. Iar asta generează conflicte interioare.

Uranus în Taur până în 2026: Vedem și abordăm diferit resursele. Femei la conducere

Previziuni pentru Fecioară/ascendent în Fecioară

La ce se pot aștepta nativii Fecioară în următorii doi ani? Este foarte posibil să ți se schimbe credințele și toată zona de spiritualitate. Tot ce ține de Dumnezeu va fi, de asemenea, pus la încercare.

În schimb, nativilor născuți în acest semn de pământ li se deschide calea spre călătorii. Sunt încurajați să încerce să vadă locuri diferite, complet noi față de ceea ce au fost obișnuiți până acum. Mai mult, pot să facă și diverse studii, la fel de diferite față de cele pe care le-au absolvit deja.

Ai în vedere și acest articol: Surprize pentru RAC cu Uranus în Taur: "Poți să vezi viitorul cu alți ochi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel