Gemenii, între schimbare și stabilitate. La ce vor fi supuși, cu Uranus în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Uranus se află în semnul Taurului până în 2026. Vezi care sunt neplăcerile, dar și darurile pe care acest tranzit le aduce pentru nativii Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni.

Uranus reprezintă planeta surprizelor! Tranzitează semnul Taurului până în 2026 și aduce schimbări pentru fiecare zodie și ascendent.

Care este mesajul pe care Uranus îl transmite? Pentru ca se află în semnul Taurului, își propune să schimbe perspectiva asupra resurselor, a banilor și modului în care noi consumăm.

Horoscop. În ce semn era Uranus când te-ai născut? Planeta surprizelor şi inovaţiei dezvăluie cum vei schimba tu lumea

Uranus simbolizează tot ceea ce este nonconformist, revoluționar în aspect și tot ceea ce se abate de la norme. Este spațiul în care manifestăm genialitatea, contemplăm viitorul, tehnologia, internetul și inteligența artificială. 

Taurul este un semn de pământ caracterizat de stabilitate, fixitate și dorința de confort. Acest semn manifestă o rigiditate naturală și are o predispoziție către siguranță și o rezistență puternică la schimbare. Mai mult, Taurul se agață de elementele familiare, fiind reticent la crize. Preferă stabilitatea și vrea să aibă totul bine organizat.

Caracteristici ale copilului Gemeni. Ce particularități pot descoperi părinții?

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru dorința lor de schimbare și adaptabilitatea lor la experiențe și la idei variate.

Cu toate acestea, în adâncul subconștientului lor, există uneori o teamă de a pierde sau de a nu reuși ceea ce își pun în minte.

Cum îi va influența Uranus? Acesta va intra în sfera lor de gânduri ascunse, ceea ce îi va obliga pe nativii acestui semn de aer să învețe să lase lucrurile să se întâmple. Practic, să renunțe la controlul la care țin atât de mult.

În această perioadă, Gemenii vor fi înclinați să exploreze idei și soluții creative pentru a evada din situațiile care îi țin pe loc. În plus, este important să acorde atenție calității somnului și să rezolve eventualele probleme de sănătate mai vechi, pe care le-ar fi putut neglija în trecut.

Îți recomandăm să vezi și: "Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel