Super vești pentru Pești cu Uranus în Taur. Mai ai la dispoziție DOI ani să schimbi ceva!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Care sunt mesajele lui Uranus în Taur pentru nativii Pești? Află acum.

Filosofia asociată lui Uranus se fundamentează pe idei precum libertate, originalitate și schimbare. Conceptul central se axează pe relevanța celebrării individualității și inovației. Este subliniată și importanța acceptării și adaptării la schimbare.

Uranus simbolizează o forță a emancipării, a eliberării de constrângerile tradiționale și a explorării terenurilor necunoscute.

În ce semn era Uranus când te-ai născut? Planeta surprizelor şi inovaţiei dezvăluie cum vei schimba tu lumea

În plus, Uranus încurajează atitudinea de adaptare și flexibilitate față de schimbare. Această planetă sugerează că existența este un proces continuu de evoluție și că suntem mai bine pregătiți să ne adaptăm, când adoptăm o mentalitate deschisă față de noi experiențe.

Uranus va tranzita semnul Taurului până în anul 2026 și este capabil să schimbe lumea. Taurul este cel care guvernează sfera financiară, fiind asociat cu banii și cu resursele.  Întrucât Taurul planifică meticulos pașii viitori, Uranus aduce un element neașteptat, capabil să schimbe planurile stabilite. 

Surprize pentru RAC cu Uranus în Taur: "Poți să vezi viitorul cu alți ochi!”

Uranus și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului pe 27 ianuarie 2024. Acum, este în mers direct. 

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Ce aflăm despre nativii Pești, cu Uranus în Taur până în anul 2026? Ei bine, aceștia sunt primii care vor avea schimbări în tot ce ține de zona de comunicare și în cea a cursurilor. Practic, vor fi capabili să învețe diferit, vor fi persoanele cele mai pasionate de tehnologie, dar și cele care pot să se depărteze puțin de surori sau de frați.

De asemenea, mulți dintre Pești și cei cu ascendent în Pești pot începe să scrie, dar și să fie mai vorbăreți. De această dată, este posibil să fie nevoiți să iasă din spatele cortinei, cu ajutorul descoperirilor lor.

Astrosens iți sugerează să vezi și: "Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel