"Vei fi luat pe sus de toate schimbările!" Cu ce vine Uranus în Taur pentru protagoniștii acestui tranzit?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Uranus va tranzita semnul Taurului până în anul 2026 și este capabil să schimbe lumea. Ce îi așteaptă pe nativii Taur?

Uranus simbolizează tot ceea ce este nonconformist, revoluționar în aspect și tot ceea ce se abate de la norme. Este spațiul în care manifestăm genialitatea, contemplăm viitorul, tehnologia, internetul și inteligența artificială. 

Taurul este un semn de pământ caracterizat de stabilitate, fixitate și dorința de confort. Acest semn manifestă o rigiditate naturală și are o predispoziție către siguranță și o rezistență puternică la schimbare. Mai mult, Taurul se agață de elementele familiare, fiind reticent la crize. Preferă stabilitatea și vrea să aibă totul bine organizat.

Previziuni astrologice Taur 2024: schimbare și monetizare

În astrologie, Taurul este cel care guvernează sfera financiară, fiind asociat cu banii și cu resursele.

Cu toate acestea, Uranus respinge atașamentele și este propulsat de o energie revoluționară. Acest contrast poate duce la conflicte interioare între dorința Taurului de stabilitate și inclinația excentrică a lui Uranus.

Schimbările aduse de Uranus afectează perspectiva asupra aspectelor legate de recolte, agricultură și roadele pământului. Întrucât Taurul planifică meticulos pașii viitori, Uranus aduce un element neașteptat, capabil să perturbe planurile stabilite. Aceste schimbări pot influența modul în care te îmbraci, mănânci și cheltuiești. Aduc cu sine o dinamică diferită în viața ta.

Surprize pentru RAC cu Uranus în Taur: "Poți să vezi viitorul cu alți ochi!”

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur 

Fiindcă Uranus se află în semnul lor, Taurii pot fi afectați profund de toate schimbările care apar, așa că se impune atenție sporită.

Prin ce se poate traduce asta? Ei bine, stabilitatea și rutina la care țin atât de mult nativii Taur pot fi perturbate, iar ordinea din viața lor poate fi dată peste cap, în special dacă au evitat sa facă vreo schimbare în ultimii ani.

Astrologii le recomandă să evalueze cu atenție situațiile în care nu obțin rezultatele așteptate și să exploreze căi diferite pe care le pot aborda, indiferent de domeniu.

Mai mult decât atât, este un moment propice pentru adaptare și deschidere către schimbare, chiar dacă acestea contravin obiceiurilor pe care Taurii le adoră.

Și dacă mai punem la socoteală și conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie care se va petrece tot în Taur, putem spune cu siguranță că acești nativi vor avea parte de surprize care să îi ducă mai departe. Pe moment, li se va părea nedrept sau că vor pierde ceva. Dar trebuie să aibă în vedere ceva: orice criză se poate demonstra a fi o mare oportunitate!

"Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel