Previziuni astrologice Taur 2024: schimbare și monetizare

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop 2024. Conjuncția Jupiter-Uranus le va aduce surprize nativilor Taur. 

Dacă ar exista un semn zodiacal care să rezoneze cel mai bine cu ritmurile Pământului, acela ar fi Taurul. Acest semn se simte acasă în natură, apreciind frumusețea și ritmurile sale. Această legătură terestră nu este doar o metoda de relaxare pentru Taur, ci și o modalitate de a se conecta la lumea fizică și la sinele propriu.

Guvernat de Venus, planetă a frumuseții și iubirii, Taurul are un simț estetic bine dezvoltat. Aceasta se manifestă nu doar în aprecierea artelor vizuale, ci și în plăcerile senzoriale: muzica, mâncarea, parfumurile și atingerea. Viața, prin prisma Taurului, este o experiență ce trebuie trăită la maximum, absorbind fiecare senzație și moment.

Pe lângă caracteristicile lor puternice, taurii au, de asemenea, o latură sensibilă și empatică. Sunt foarte conectați la emoțiile și nevoile celor din jurul lor, și nu ezită să ofere ajutor atunci când este nevoie. Aceștia au un simț puternic al loialității și valorizează relațiile autentice. Prietenii și familia sunt extrem de importanți pentru ei, și sunt dispuși să facă orice pentru a-i proteja și sprijini.

Să nu uităm că, pe 16 mai 2023, Jupiter și-a început tranzitul în semnul tău. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba într-un mod benefic. Vor fi multe oportunități în drumul tău, trebuie doar să înveți să vezi jumătatea plină a paharului. 

Previziuni 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Pe măsură ce intrăm în 2024, tranzitul lui Jupiter în semnul lor le oferă încredere și impuls pentru a îmbrățișa noi aventuri și credințe personale. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus pe 21 aprilie le aduce momente turbulente, forțându-i să se adapteze și să îmbrățișeze noutatea sau să rămână în urmă. Când Pluto se reîntoarce în casa a zecea, se va simți un impuls puternic de independență și o dorință de a se elibera de orice autoritate limitativă. În ultima parte a anului, cu Jupiter mutându-se în casa banilor și a resurselor, vor exista oportunități financiare crescânde, dar și cheltuieli neașteptate. Trebuie avută precauție, mai ales atunci când Marte devine retrograd, în decembrie, aducând tensiuni în relații și posibile schimbări în domeniul locuinței.

Citește și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel