Ce aduce Marte în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în  Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre. Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Marte se duce în casa a 2-a, unde deja se află Saturn și Neptun. Îți vei da seama de unele limite pe plan financiar. Dacă te-ai bazat pe niște bani pe care știai că o să îi primești, s-ar putea să apară și alte cheltuieli, iar planurile îți vor fi date peste cap.

AJUTOR de la astre pentru patru zodii. Pot vedea crizele ca pe oportunități de transformare și creștere

Marte în Pești speră, își imaginează și face rost. Dar tot este un efort, iar o frustrare va apărea. Vei fi neliniștit permanent din cauza banilor. Tot timpul o să ai impresia că rămâi fără ei și că nu ai.

Vei avea, o să faci rost, dar cu multă străduință. În perioada 10-11 aprilie, este nevoie de un moment în care să te așezi undeva și să-ți spui: Mai continui așa sau poate e momentul să schimb?

Saturn mai stă acolo până în 2026, iar Marte își face rotația la fiecare 2 ani. Conform Danielei Simulescu, este un moment definitoriu pentru o schimbare în bugetul personal. Unde poți ajusta? Gândește-te dacă nu cheltui aiurea. Educă-te pe plan financiar.

Ești ușor influențabil, așadar recomandarea astrologului este să stai departe de diferite cursuri care te învață cum să faci bani. Chiar dacă te răsfeți, mai întâi ocupă-te de lucrurile vitale.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel