Ce aduce Marte în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Marte este guvernatorul tău. Acum va intra în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că nu prea se simte în apele lui și nici tu nu o să te simți foarte bine. Vei simți că lupți în gol, că te zbați și că te chinui. Posibil să crezi că orice ai face, nu îți iese. O să crezi că ești ghinionist, că nu ești băgat în seamă sau văzut. Poate chiar vei avea impresia că nu ești dorit.

Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile cardinale

Astrologul îți pune în vedere că trebuie să faci un pas în spate, mai ales cu Marte în casa a 12-a. Este necesar să privești totul dintr-o altă perspectivă. Recomandarea se aplică pentru orice domeniu al vieții tale. Încearcă să faci o introspecție și să-ți dai seama cum ai ajuns în anumite situații și dacă îți place sau nu.

După cum spune Daniela Simulescu, tranzitul acesta este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Ca resursă, te ajută să te liniștești și să te relaxezi, dar ca vulnerabilitate te poate face foarte suspicios și ai putea avea o tendință crescută să te implici în situații nepotrivite.

Alte sfaturi sunt să ai grijă de sănătate și să stai departe de situații ciudate, ilegale. Îngrijește-te de persoanele dragi care trebuie să ajungă în instituții precum spitalele sau azilele.

Cu Marte în casa a 12-a, pentru câteva zile te poți debarasa de lucrurile toxice și de ceea ce nu îți face bine.

După 30 aprilie, Marte intră în semnul tău și vei renaște.

Citește și Cailin, astrolog internațional și tarotolog: "Berbecii sunt pe cale să înceapă un nou capitol!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel