Cailin, astrolog internațional și tarotolog: "Berbecii sunt pe cale să înceapă un nou capitol!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube Cailin
Sursa foto: captura ecran YouTube Cailin

Iată ce ne împărtășește un astrolog internațional despre horoscopul lunii martie pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în acest prim semn al zodiacului.

Caistrology este canalul de YouTube al lui Cailin, astrolog și tarotolog, cu experiență în subiecte legate de spiritualitate.

Iată ce informații ne oferă despre horoscopul acestei luni, referitoare la Berbec și nativii cu ascendent în Berbec!

Luna Nouă în Pești de pe data de 10 martie va avea loc la acești nativi în Casa a 12-a. O să resimți multă energie a Peștilor, mai ales că ultima casă din astrologie chiar despre asta discută, despre energia Peștilor.

Așadar, odată cu această Lună Nouă în cea de-a douăsprezecea casă, este vorba despre noi începuturi, despre noi capitole. 

Să nu uitam că ultima casă din zodiac are legătură cu spiritualitatea, creativitatea, donațiile, actele de caritate. 

Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Pentru Berbeci, poate exista un nou capitol în materie de proiecte creative. De asemenea, ca nativ Berbec, poți să devii mai spiritual. Ori să fii interesat de noi forme în care să îți manifești spiritualitatea. 

Desigur, există și câteva părți negative ale acestui tranzit în harta ta, după cum ne spune astrologul. De exemplu, această energie a Peștilor în ultima casă a zodiacului aduce mult auto sabotaj, sentimente reprimate și o lipsă a limitelor. Pur și simplu nu știi când să te oprești. Poți întâmpina unele blocaje la nivelul subconștientului.

Casa a douăsprezecea este asociată și cu izolarea, cu energiile vieților trecute, așa că ai putea să intri într-o perioadă de izolare. Poate fi una voluntară sau una în care ești nevoit să te separi un pic de restul oamenilor. Sau poate ai nevoie pur și simplu de o perioadă de relaxare, în care să stai departe de muncă și de stresul de zi cu zi.

Cele PATRU ZODII afectate de Luna Nouă din Pești

Pe 23 martie, Marte, care este guvernatorul zodiei tale, va intra în semnul Peștilor. De fiecare dată când guvernatorul zodiei noastre intră în ultima casă a zodiacului, vorbim despre o perioadă în care nu ne simțim atât de motivați. Nu avem prea multă voință și găsim cu greu bucurie în lucrurile din jur. Mai mult, nu prea ne place să socializam atât de tare.

Marte nu se simte prea confortabil în semnul Peștilor, de aceea o să resimți o energie mai scăzută începând cu data de 23 ale lunii. 

Pe 20 martie, când Soarele intră în semnul Berbecului, iar asta îți aduce niște oportunități. Poate că ai început un anumit proiect în 2023, dar nu s-a concretizat. Ei bine, vine momentul în care o poți lua de la capăt.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Următoarele 12 luni, de fapt, pot fi concretizate în două cuvinte pentru tine: noi începuturi. Și vindecarea poate fi un cuvânt cheie pentru Berbeci în 2024. 

Așadar, bucură-te de următoarea perioadă, setează-ți obiective noi și nu mai aștepta. Astrele îți sunt favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel