Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile cardinale

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 10 martie, Mercur intră în semnul Berbecului, unde va sta până pe 15 mai. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă informațiile despre acest tranzit.

 

Mercur vorbește despre comunicare, voce, minte, iar Berbecul reprezintă primăvara, dar și agresivitatea.

Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. Vom simți efectele retrogradării încă de când Mercur intră în Berbec.

Datorită acestui tranzit, vom avea curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a nu mai sta pe loc. Chiar putem forța anumite proiecte.

Iată care sunt previziunile pentru zodiile cardinale!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în semnul tău. Vei vorbi și gândi, o să te miști, o să fii agitat, te plictisești foarte repede și nu ai stare. Mercur te împinge să lupți pentru drepturile tale, să comunici, să declari. Dar alt lucru pe care ți-l spune este că trebuie să înveți și recomandat este să strângi informații din toate părțile. Când Mercur va retrograda, te poți reîntâlni cu oameni din viața ta și vei fi pus în situații care îți vor testa răbdarea. Daniela Simulescu spune că "e timpul să-ți creezi propriile scenarii ale vieții și să nu mai stai după poveștile altora". Nu te vei mai contamina cu suferința celorlalți. O să vorbești cu specialiștii în mod diferit. După 15 mai, te poți simți mai inteligent și mai capabil. Mercur în semnul tău îți mai aduce capacitatea de a te adapta. Vei deveni și mult mai competitiv.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se duce în casa a 10-a. În zona profesională vor exista multe discuții. Recomandarea astrologului este să fii atent la apropiați și să asculți sfaturile acestora, mai ales că te vei deconecta foarte greu de ceea ce se întâmplă la serviciu. Învață să cauți un echilibru, nu doar cariera contează, iar apropiații pot simți că nu le dai atenție. Dat fiind că Mercur se va întâlni și cu Chiron, riști să-ți faci mult rău. Discuțiile cu șefii îți pot provoca obsesii. Încearcă să asculți și alternative pentru părerile tale care au legătură cu cariera. Este o perioadă nemaipomenită dacă ai de susținut prezentări. În plus, ai putea primi vizibilitate și să fii mai popular.

Sprijin financiar pentu Berbec, Balanță și Capricorn. Temeri pentru Gemeni și Vărsător

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se mută în casa a 7-a, unde se întâlnește cu Chiron de 3 ori, cu Nodul Nord și cu Venus, care este guvernatoarea ta. Cuvintele celorlalți sunt importante, dar unele dintre ele dor. Este necesar să-ți dai seama cât permiți să se întâmple așa. Este vital să comunici în loc să eviți discuțiile. Dat fiind că Mercur va retrograda în casa a 7-a, oamenii cu care nu ți-ai încheiat socotelile, mai ales cei din zona personală, reapar în viața ta. Dacă în loc să fugi de ei, te duci să vorbești cu aceștia, te poți ajuta pe tine. Dacă ești într-o relație, chiar dacă unele cuvinte pot provoca durere, ele sunt necesare și pot duce la vindecare.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur intră în casa a 4-a și se va întâlni cu Chiron de 3 ori. Din momentul în care Mercur intră în Berbec, astrologul îți recomandă să ai grijă de ceea ce este stricat prin casă și la orice nu merge. Evenimentele în familie vor avea parte de amânări, întârzieri și neînțelegeri. Întâlnirea dintre Mercur și Chiron îți aduce discuții dureroase cu membrii familiei, dar necesare. Vindecarea apare doar dacă accepți și te eliberezi de ceea ce simți.

Citește și Cam White, astrolog american: O zodie are parte de neînțelegeri în relații și se va simți epuizată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel