Ce aduce Marte în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță!

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Balanță/Ascendent în Balanță!

În primul rând, la tine Marte guvernează casa a 7-a. În timpul acestui tranzit, se află în casa a 6-a. Partenerul este posibil să aibă propriile probleme, pot fi de sănătate sau să întâmpine mult stres la locul de muncă. Prin urmare, nu comunică cu tine așa cum ți-ai fi dorit.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Citește aici dacă este un mit sau o realitate.

După aceea, Marte în casa a 6-a agită apele la serviciu. Pot apărea conflicte. Chiar dacă nu vor fi unele serioase, ai putea exagera. Dacă nu te simți băgat în seamă sau validat, ți s-ar putea părea că un coleg a spus lucrurile într-un fel sau a făcut ceva care nu îți place. Din cauza acestui lucru, s-ar putea produce un scandal care durează, deoarece Marte în Pești nu se oprește ușor.

Pe 10 aprilie, Marte se întâlnește cu Saturn. Daniela Simulescu îți recomandă să nu fii tu ”catalizatorul certurilor la locul de muncă”.

Mai trebuie să reții că îți vei conștientiza unele limite în timpul acestui tranzit. Chiar dacă pare că le putem face pe toate, proiect după proiect, nu este așa. Burnout-ul există, iar epuizarea nu îi face bine nimănui.

Este o perioadă nemaipomenită să îți dai seama ce te relaxează. Marte în Pești lucrează cu intuiția și inspirația, nu cu efortul. Astrologul te sfătuiește să ai grijă și la sănătate.

Vezi și Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: Vești bune din punct de vedere financiar pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel