Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: Vești bune din punct de vedere financiar pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux/ Ruxandra Gheordunescu-Preda
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux/ Ruxandra Gheordunescu-Preda

Luna februarie a fost complicată pentru un nativ. Lucrurile încep să se așeze, iar acum primește vești bune. Află previziunile transmise de un astrolog internațional!

Ruxandra Gheordunescu-Preda este născută în România, dar în prezent locuiește în Londra din 2014. Ea este practicantă a astrologiei tropicale occidentale. Pune accentul pe aspectele psihologice și evolutive. 

Iată previziunile sale pentru prima lună a primăverii!

Se pare că luna martie 2024 aduce multă energie promițătoare și pozitivă pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător, în special în ceea ce privește aspectele financiare și creșterea personală.

”Din punct de vedere astrologic, trebuie să spun că îmi place foarte mult martie. Luna februarie a fost destul de grea, în special pentru cei dintre voi care aveți multă energie în Vărsător, oameni cu stellium în Vărsător, deci cu mai multe planete în Vărsător, Soarele în Vărsător sau Ascendent în Vărsător. Așadar, cred că o să apreciați mult mai mult martie.”, afirmă astrologul.

Pe 12 martie, Venus și-a început tranzitul în Pești, unde va rămâne până pe 6 aprilie. Venus guvernează casele a 4-a și a 9-a. Ce înseamnă asta? În primul rând, cu Venus tranzitând Peștii, este probabil să simți că atragi mai mulți bani, că banii vin către tine mult mai ușor. Dacă încerci să negociezi pentru o mărire de salariu, de exemplu, ești favorizat în timpul acestei perioade.

S-ar putea să cheltui, de asemenea, bani pe lucruri frumoase, poate pentru casă sau pentru membrii familiei.

Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Cu Venus în casa a 2-a, este probabil să te simți mult mai valorizat și apreciat. Dacă ai nevoie de ajutor în plan financiar, vei găsi oamenii potriviți pentru a te sprijini și îndruma.

Pe 20 martie, Mercur face conjuncție cu Nodul Nord în casa a 3-a. Poate apărea un fel de știre importantă legată de frați, de transport, dar poate și învățare sau studii.

Când va începe sezonul Berbecului, poți avea multe călătorii pe distanțe scurte de făcut. Pot apărea multe telefoane de dat sau un număr crescut de persoane cu care trebuie să vorbești într-o zi. S-ar putea să simți că ai multe de spus pe parcursul acestei perioade. Ești mult mai încrezător în ceea ce ai de spus, iar oamenii chiar te ascultă cu atenție.

Pe 22 martie, Venus face conjuncție cu Saturn. Este o zi bună pentru a semna un contract care are clauze financiare semnificative sau pentru a face o plată. Poți investi în ceva legat de sănătatea și corpul tău fizic. De exemplu, un pachet de îngrijire medicală sau un pachet de sesiuni de antrenament cu un antrenor personal.

De pe 23 martie, Marte intră în casa a 2-a. S-ar putea să fii puțin mai grăbit în a cheltui. Atenție la cumpărăturile impulsive deoarece le-ai putea regreta!

Nadiya Shah, astrolog internațional: În martie, o zodie va fi în locul potrivit, la momentul potrivit!

Pe 25 martie, Eclipsa de Lună în Balanță aduce cu ea o întrerupere de putere. Ai putea încheia un capitol legat de educație. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, un moment când finalizezi un capitol care implică instituții legale. Deci, dacă așteptai o anumită decizie de la o instanță de judecată, probabil că vei primi răspunsul în jurul acestei perioade. O încheiere poate apărea și dacă ești căsătorit sau într-o relație, dar vine ca un motiv de sărbătoare.

Și luna se termină cu un sextil între Venus și Uranus pe 29 martie. Aceasta ar fi o zi pentru surprize plăcute acasă. Ai putea primi un cadou de la un membru al familiei sau tu să îi oferi un cadou, iar faptul că îl vei vedea fericit te va umple de bucurie.

 

Vezi și Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel