Calendar astrologic 27 noiembrie - 3 decembrie: Lună Plină în Gemeni și Mercur în Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Camille Cox/Pexels.com
EXCLUSIV
Sursă foto: Camille Cox/Pexels.com

Horoscop săptămânal. Trecerea de la noiembrie la decembrie este destul de dinamică din punct de vedere astrologic. 

Pe 27 noiembrie, avem Luna Plină în Gemeni. Acest eveniment ne va obliga să găsim un echilibru între “eu știu” și “eu cred“. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare în Săgetător și că aceasta este în careu cu Saturn din Pești. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație. Vom alege ce este autentic pentru noi.

Tot luni, avem un careu între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești. Mercur reprezintă gândirea, iar Neptun se ocupă cu ce este irațional. Când cele două se așază față în față, ne vom confrunta cu incapacitatea de a distinge clar realitatea de nonrealitate. Minciuna de adevăr. Vom avea un blocaj mental. Vrem nu vrem, vom născoci mici minciuni sau le vom crede pe ale celorlalți. Da sau nu. Mintea este incapabilă să se debaraseze de multe dintre informații inutile din Social media, mass-media, reclame. Și când se întămplă asta, nu mai știi ce să crezi cu adevărat. Există riscul unor decepții, dezamăgiri și clipe de confuzie. Și nu uita de faptul că poți fi atât Mercur, cât și Neptun. Adică și tu, la rândul tău, poți transmite informații eronate. Nimeni nu este scutit. 

Citește și Mercur intră în Săgetător. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent

Pe 28 noiembrie, avem o conjuncție între Venus și Nodul Sud din semnul Balanței. Toate domeniile reprezentate de Venus(iubire, frumsețe, feminitate, relații, negocieri) pot trece printr-o serie de dezechilbre. Vom avea tendința de a trece de la o etapă la alta. De la a fi cei mai diplomați, la a a fi cei mai agresivi. Vom dori să facem pe plac altora după care vom dori să nu îi urmăm deloc. Dreptate va fi un punct sensibil. 

Îți recomandăm și Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Pe 1 decembrie, Mercur intră în Capricorn. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. 

Pe 2 decembrie, Mercur, intrat recent în Capricorn, face un sextil cu Saturn din Pești.Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. 

Pe 3 decembrie, Venus din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un careu cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Citește și Beneficiile lui Venus în Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel