Calendar astrologic 4-10 septembrie. Venus își oprește retrogradarea

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Află ce înseamnă această lună astrologică pentru tine.

Pe 4 septembrie, Venus își oprește retrogradarea în semnul Leului. Vom scăpa în sfârșit de blocaje, încurcături și limitările suplimentare în dragoste sau buzunare. Atenție că, totuși, Venus va mai sta în semnul contaminat de retrogradare până pe 9 octombrie. 

Să nu uităm că Venus în Leu a ținut să ne învețe ce este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

Tot luni, Jupiter își începe și el retrogradarea în semnul Taurului. Și ne va învăța să ne întindem cât ne ține plapuma, mai ales din punct de vedere financiar. Până pe 30 decembrie, când va deveni din nou direct, vom învăța numeroase lecții despre cum să ne cheltuim banii. Sau vom reveni asupra unor investiții începute după 16 mai încoace.

În aceeași zi, Mercur face și un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect pozitiv predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți și strategii pe plan financiar.

Pe 6 septembrie, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele în semnul Fecioarei. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. Prioritizarea este cheia! Nu neglijați sănătatea!

Pe 8 septembrie, Soarele din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie! Astrele ne cer să fim optimiști, să vedem jumătatea plină a paharului, iar viața ne va surâde! Aș putea spune că este un moment bun pentru îmbunătățiri pe plan financiar sau profesional.

Tot vineri avem o conjuncție între Ceres și Nodul Sud în Balanță. Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri. Dar și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Nodul Sud are legătura cu tiparele transgeneraționale. Arhetipul Balanței se ocupă cu relațiile. Deci am putea că finalul săptămânii poate aduce crize parteneriale celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). 

Vezi și Schimbări BRUȘTE pentru Scorpion în 2023. La ce să te aștepți?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel