Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele mai potrivite pentru a reveni după sărbători!

Marți, 7 mai, Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care predispune la pragmatism, nevoia de a separa dorințele de nevoi, dar și la investiții făcute cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, să știți că prezintă și o vulnerabilitate. Întârzierea. Rigiditatea. Sau reticența. Dar, putem spune că avem nevoie de un asemenea aspect pentru recuperarea după sărbători și reluarea activităților obișnuite. 

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Mercur face din nou conjuncția cu Chiron în semnul Berbecului. Moartea lui Iisus a adus iertarea păcatelor pentru întreaga omenire. Atunci, noi de ce nu ne-am ierta pentru imperfecțiunile noastre? Mercur reprezintă mintea și vocea. Iar Chiron are legătură cu respingerea, abandonul și durerea. Cu alte cuvinte, este momentul potrivit pentru a ne accepta așa cum suntem și pentru a ne găsi locul. Nu pentru a fi critici cu noi înșine.

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Miercuri, 8 mai, avem Luna Nouă în Taur. Un eveniment destul de special! Deoarece, în momentul producerii lui, avem Soare, Lună, Venus, Jupiter, Uranus, toate în acest semn. Obiectivul principal al unei Luni Noi în Taur este acela de a ne găsi stabilitatea și siguranță. Pe toate planurile. Dar mai ales în zona emoțională. Este să ne găsim propriul ritm, să nu ne mai repezim. Dacă alegem să facem o schimbare, să o facem pas cu pas. Pentru că Venus, guvernatoarea Taurului, se află în același semn cu Jupiter, putem spune că trebuie să fim, în primul rând, generoși cu propria persoană. Cei care se vor putea bucura cu adevărat de acest eveniment sunt cei născuți în zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. 

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel