Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 8 mai, vom avea o Super Lună Nouă în semnul practic al Taurului. Ce ne spune un astrolog internațional despre acest eveniment?

Leeor Alexandra, astrolog internațional, ne spune părerea despre Super Luna Nouă din Taur. Vezi AICI previziunile complete.

„Această Lună Nouă oferă o oportunitate incredibilă de manifestare. Au loc multe schimbări și sunt multe surprize în așteptare. Nu vrei să ratezi energia acesteia.

Luna Nouă, așa cum știm, este un moment pentru noi începuturi, un moment pentru visare, pentru stabilirea intențiilor, pentru a planta semințe conștient. Luna nouă în Taur aduce conceptul nevoilor noastre materiale în centrul atenției.

Această Lună Nouă este foarte pozitivă și încurajatoare, ne cere să ne întoarcem la plăcerile simple ale vieții, să încetinim, să ne bucurăm de o celebrare lentă și relaxată a vieții și să facem mai puține lucruri în loc să ne umplem lista de sarcini.

Taurul este un semn de pământ, este guvernat de Venus care aduce această notă de indulgență și stabilitate. Venus iubește luxul. Taurul nu vrea un program încărcat, nu vrea să te forțezi să faci sarcini neplăcute. Deci acesta este cu adevărat un moment de a te conecta cu pământul, de a fi practic, de a face angajamente pentru că acest lucru va aduce roade bogate.

Un lucru la care trebuie să fim mereu atenți este acela de a încerca să nu fim prea încăpățânați, să nu ne blocăm în modul nostru de a face lucrurile. Trebuie să aducem mult aer și fluiditate pentru a echilibra toată acea energie. În mod specific, este un moment excelent pentru a te organiza, pentru a face curățenie, pentru a mânca alimente de calitate și cu siguranță pentru a fi în natură, mai ales desculț.

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Avem Luna, Soarele, Venus, Uranus și Jupiter în Taur. Toate acestea fiind în același semn, fac ca acesta să fie un moment foarte încărcat pentru schimbări majore.

Făcând schimbări care se aliniază cu valorile noastre adevărate și ceea ce îți aduce plăcere în ceea ce privește relațiile, pot apărea și numeroase oportunități pe plan financiar.

Este un moment foarte bun din punct de vedere financiar. Uranus aduce schimbări și înțelegeri bruște în prim-planul conștiinței noastre. Ar putea apărea schimbări pozitive neașteptate în domeniul financiar sau chiar poate un nou interes romantic din senin.

Este clipa propice pentru a începe lucruri noi, așa că această Lună Nouă ne îndeamnă să căutăm stabilitatea în finanțele și relațiile noastre personale. Ce îți dorești cu adevărat și ce înseamnă pentru tine abundența? Abundența în toate aspectele vieții tale, cu accent pe nevoile materiale.”

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel