Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: www.freepik.com/
EXCLUSIV
Sursă foto: www.freepik.com/

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super eveniment astrologic!

Noi ne pregătim de Paștele ortodox, dar astrele ne pregătesc și ele în perioada următoare o sărbătoare astrală uimitoare! Este vorba de Luna Nouă din Taur de pe 8 mai! Atenție că acest eveniment nu beneficiază doar de Soare și Lună, dar și de Venus, Jupiter și Uranus, toate în semnul resurselor. 

Este momentul cel mai fertil, cel mai potrivit, cel mai prielnic pentru a o lua de la capăt, a construi ceva, a sădi o sămânță, a dărui ceva. 

Și poți folosi următoarele zile, când te vei întâlni cu persoanele dragi, să lași inspirația și voia bună să îți aducă cele mai potrivite idei. 

Taurul vorbește despre bani, resurse, siguranță, stabilitate. O Lună Nouă lângă Uranus cere prospețime și îndrăzneală. În timp ce Venus în conjuncție cu Jupiter vine și ne spune despre oportunitate, abundență și generozitate. 

Taur/Ascendent în Taur

Fără doar și poate, vei fi protagonistul acestui eveniment! Astrele îți oferă, dar nu îți bagă și în traistă! Îți oferă un cadru propice, dar tu ești cel care trebuie să muncească. Iar din munca ta vor răsări roadele și vei regăsi împlinirea. Vei spune că nu îți este frică de muncă, doar că aștepți de fiecare dată momentul magic. Ei bine, acum a venit! Și nu uita să te înnoiești!

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Leu/Ascendent în Leu

Imediat după sărbătorile pascale, îți vei da seama că ai o nouă atitudine la locul de muncă. Vei fi mai optimist, mai dornic de provocări și deschis la schimbări. Șefii te vor aprecia enorm și te vor ajuta să îți finalizezi proiectele. Câteodată ai nevoie doar de o idee și de un strop de curaj. Și ești dispus să miști munții. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. S-ar putea să îți vezi cu alți ochi, unii mai blânzi, persoana iubită. Sau să îți dai seama, în sfârșit, cum să o cucerești pe cea pe care o placi. Cert este că orice gest drăguț pe care îl vei face față de partener va fi super răsplătit! Atmosfera din cadrul cuplului va fi una foarte plăcută, senzuală, armonioasă. 

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se va petrece în casa a patra, a familiei. Acest eveniment îți va aduce liniștea! În primul rând, cea interioară, după care aceea în raport cu persoanele dragi. Astrele îți recomandă să îți înnoiești/decorezi casa și grădina astfel încât să te simți foarte bine. Vei fi foarte încântat de vizitele primite. 

Calendar astrologic mai 2024: Jupiter în Gemeni și Luna Nouă în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel