Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Luna mai va fi pe placul unor zodii!

Luna Nouă, conjuncțiile Soare-Jupiter și Venus-Jupiter, toate în semnul Taurului, fac din luna mai a anului 2024 una foarte generoasă din punct de vedere astrologic! Aceste aspecte vorbesc despre abundență, oportunități, vești bune, iubire, reușite, romantism și desfătare. 

Deci vom sărbători chiar și după zilele de Paște! Astrele au, totuși, câteva recomandări principale: Să vedem în primul rând jumătatea plină a paharului. Să nu ne grăbim deloc! Și să fim generoși. 

Câțiva nativi ai zodiacului vor beneficia cu adevărat de toate aceste daruri astrale!

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Primele trei săptămâni din luna mai sunt pline de oportunități pe plan profesional. Soarele, guvernatorul tău, se va întâlni cu Jupiter(Marele Benefic) pe 18 mai. Acest aspect este unul dintre cele mai norocoase din teoria astrologică. Pe urmă, Venus(Micul Benefic) se va întâlni cu Jupiter, pe 23 mai. Deci am putea spune că, dacă vei fi recunoscător și vei vedea jumătatea plină a paharului, universul îți va oferi și mai mult. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă de pe 8 mai, din casa a cincea, care va beneficia de Venus și Jupiter, va fi momentul potrivit pentru a-ți crește stima de sine. Pentru a învăța să te vinzi mai bine. Pentru a pune pe primul loc iubirea și romantismul. Pentru a-ți (re)descoperi spiritul ludic. Cu alte cuvinte, îți vei da seama că bunăstarea ta depinde în primul și primul rând de propria persoană. Astrele vor fi destul de darnice cu tine. Trebuie doar să ai încredere în tine! Nu refuza niciun dar! Și nici complimentele!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Aspectele pe care le vei primi în luna mai sunt foarte rare! În casa a șaptea, cea a relațiilor, se vor regăsi Luna Nouă, Mercur, Venus, Jupiter și Uranus! Deci multe motive pentru ca relația de cuplu să primească toate atenția și darurile de la astre. Vei petrece clipe minunate, de sărbători, alături de partener. Cei care sunt singuri au mari șanse de a găsi persoana potrivită. Iar cei care așteaptă de ceva timp să iasă dintr-o relație disfuncțională, vor găsi metoda cea mai potrivită în acest sens. 

Horoscop chinezesc MAI 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel