Calendar astrologic 9-15 octombrie. Eclipsa de Soare și Marte în Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Ne apropiem de penultima eclipsă din 2023. 

Luni, 9 octombrie, Venus intră în Fecioară, unde va sta până pe 8 noiembrie. Acest tranzit ne aduce un simț al practicului și al detaliilor- complet ieșit din comun. Planeta iubirii, a plăcerilor și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel.Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e o perioadă prielnică în care să ne declarăm dragostea, nici să facem cheltuieli serioase.

Află beneficiile lui Venus în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 8 noiembrie

Tot în prima zi a săptămânii, Venus face o conjuncție cu Lilith, intrată și ea recent în Fecioară. După cum precizam, Venus reprezintă feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Fecioarei, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații mai critice. Mai ales pentru femeile care nu se iubesc, care nu se apreciază sau care se compară permanent cu altele. Această conjuncție este și puțin paradoxală. Venus și Lilith sunt pentru iubirea fără limite, iar arhetipul Fecioarei este cel al purității. 

Careul dintre Marte din Balanță și Pluto din Capricorn continuă. Trebuie să avem grijă la accesele de furie care pot apărea chiar și în urma unor situații superficiale. Recomandăm activitățile fizice care să ne ajute să folosim furia în mod folositor. 

Marți, 10 octombrie, Venus din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni în relațiile afective. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Și parcă vorbele și faptele celorlalți ne validează aceste temeri. Bineînțeles, vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Fecioară vrea liniște și predictibilitate, iar Saturn din Pești împiedică dezvoltarea oricărui atașament. 

Joi, 12 octombrie, Marte iese din Balanță și intră în Scorpion. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul pasional și strateg al Scorpionului. Examinarea dorințelor noastre – atât bune cât și rele – va fi o temă majoră în timpul acestui tranzit(care va dura până pe 24 noiembrie), pe măsură ce ne uităm în interior și stabilim ce ne servește și ce nu. Vom simți un impuls puternic pentru o transformare profundă în acest timp și vom putea satisface acea nevoie fără nicio problemă. Marte în Scorpion găsește resurse acolo unde alții nu le văd, şi le convertește în ceva maiestuos, creează lucruri din nimic, din cenuşă. Acest tranzit va avea un ecou răsunător în viețile celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Sezonul Balanței și Impactul său asupra Berbecului, Racului, Balanței și Capricornului

Vineri, 13 octombrie, Marte din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. Fără pasiune nu vom reuși nimic!

Sâmbătă, 14 octombrie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în semnul Balanței. Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții. Semnul Balanței ne vorbește despre armonie, echilibru și relații, despre schimbarea doar prin ceilalți.  Această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Cei care pot folosi eclipsa sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Îți recomandăm și Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel