Calendar astrologic decembrie: Mercur retrograd în Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 23 noi 2022, 09:22 | Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni luna decembrie 2022. 

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Ne vom alege vorbele cu mare atenție pentru că vom dori să transmitem mesajul într-un mod cât mai elevat. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI

Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. Ne invită să ne vindecăm, să ne iubim mai mult şi să ne oferim mici cadouri sau plăceri materiale care să ne facă viaţa mai uşoară.

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem din nou posibilitatea să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer. 

Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN

La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. La fiecare lună nouă s-ar putea să doreşti să aloci timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doreşti să manifeştii și să aduci la realitate în următorul ciclu de o lună.

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI

Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte. De asemenea, această retrogradare a lui Mercur ne va obliga să ne dăm seama când nu ne-am asumat unele inițiative sau cum am fugit de responsabilitate. De această dată, nu vom mai putea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play