Calendar astrologic octombrie 2023: Ultimele eclipse din 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Luna octombrie beneficiază de două eclipse, ultimele din 2023.

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

5 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ

În sfârșit, planeta comunicării scapă de semnul contaminat al retrogradării. Vom folosi cele mai alese cuvinte. Vom lua decizii când suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

9 OCTOMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Iată că vine și rândul lui Venus să scape de reminiscențele retrogradării! Intrarea în semnul analitic al Fecioarei, va face din planeta frumuseții și a iubirii o domniță în căutarea perfecțiunii, sau mai bine zis a greșelilor. Mulți se vor trezi din mrejele retrogradării, își vor da seama că au fost îndrăgostiți de dragoste și că relațiile sănătoare se construiesc pe baza compatibilității, nu doar pe fluturașii din stomac.

14 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

Semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă. Zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos. Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Sau de ce nu, chiar look-ul!

22 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Trecem la o perioadă în care suntem mai închişi, introvertiți, suspicioși. Pentru că avem nevoie de siguranţă. Mercur în Scorpion nu comunică până nu ştie sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit’. Vom avea tot felul de descoperiri, vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustraţi, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atenţie. În plus, o vom lua pe ocolite, nu vom comunica foarte direct.

28 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/ LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Eclipsele de Lună reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă.Taurul fiind un semn fix, ai putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viaţa ta. Vă puteți aştepta la surprize şi întorsături neaşteptate. Mai ales cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Luna Plină va fi în conjuncție cu Jupiter și în opoziție cu Marte și Mercur. Acest eveniment va declanșa unele evenimente în urma cărora se vor lua decizii importante pe plan financiar, mai ales la nivel național/mondial. 

Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel