Cămașa albă, un articol nemuritor. Cum se poartă în combinații diferite?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Freepik.com
Freepik.com

Cămașa albă este un articol clasic. Pe cât pare de banal, pe atât este de folosit în multe combinații, pentru că poate fi ales indiferent de vârstă sau de siluetă. Iată în ce moduri o poți asorta!

Din fericire, cămașa albă se integrează în tot felul de ținute, de la cele casual, până la cele elegante.

1.Cămașă albă și pantaloni scurți

Pentru că a venit vara, poartă cămașa albă cu pantaloni scurți din denim sau din bumbac. În acest mod, vei crea niște ținute ideale pentru plimbările prin parc sau pentru ieșirile la o terasă.

De asemenea, această ținută poate fi asortată simplu cu o pereche de sandale, espadrile sau adidași.

2. Cămașă albă și pantofi sport

Din fericire, nu ești obligat să porți cămașă albă doar în ținute elegante. Astfel, dacă nu îți place să o porți cu pantofi cu toc sau cu balerini, ești liber să alegi alte tipuri de încălțări. Din acest motiv, cămașa poate să arate minunat în combinație cu o pereche de teniși sau adidași.

În rest, poți să porți blugi scurți sau lungi și ochelari de soare, casă obții un outfit impecabil, pentru sezonul cald sau rece. Dacă este frig afară, nu mai trebuie decât să adaugi un palton sau o geacă și un fular care îți ține de cald.

3. Cămașă albă și fustă cu talie înaltă

În cazul în care îți trebuie o ținută mai elegantă și potrivită pentru locul de muncă sau o întâlnire de business, cămașa albă te salvează și de această dată. Ai ocazia să o porți cu fustă cu talie înaltă, cu pantaloni țigaretă sau cu alt tip de articol care te caracterizează.

În picioare, poți să porți botine, pantofi cu toc înalt sau cizme scurte, după preferințe.

4. Cămașă albă și pantaloni conici

Poate că nu îți place să porți blugi și nici fuste. În această situație, poți miza pe o pereche de pantaloni conici și mocasini sau pantofi de tip Oxford. Ori, desigur, cu o pereche de pantofi stiletto. Astfel, obții ținute potrivite pentru birou sau pentru viața de zi cu zi. 

Ce este, de fapt, cămașa albă? Fără îndoială, reprezintă una dintre piesele cheie din garderoba femeilor, dar și a bărbaților. Dacă nu ai deja o cămașă simplă, albă, în garderoba ta, merită să îți cumperi câteva modele, pentru că este foarte versatilă.

Din fericire, o poți asorta cu aproape orice, de la pantaloni scurți și lungi, până la blugi clasici, fuste scurte sau cu talie înalta. Totul rămâne la alegerea ta!

Vezi și: Cum te îmbraci când ești însărcinată? Trucuri vestimentare pentru gravide

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel