Candace O’Neal, astrolog american: Horoscop IUNIE 2024 pentru Pești. Multe provocări și confuzie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal YouTube@BeyondTheVeilTarotAstrology
Sursa foto: Canal YouTube@BeyondTheVeilTarotAstrology

Horoscop lunar. Peștii și cei cu Ascendent în Pești nu vor avea parte de o lună ca în povești. Le va fi greu să înțeleagă ce au de făcut pentru a ajunge pe drumul corect!

Există câteva lucruri care te afectează direct în această lună. Ești guvernat de Jupiter și acum acesta este într-un nou semn. La tine se află în a patra casă, cea a căminului și familiei.

Unii dintre voi se întorc acasă să-și viziteze familia, se mută înapoi acasă, se mută într-o casă mai mare, cumpără o a doua casă sau călătoresc înainte de a decide unde se vor stabili.

În primele trei săptămâni din luna iunie, vei avea un stellium de planete în a patra casă, concentrându-se pe cămin, familie și reflecții asupra emoțiilor tale.

Spre sfârșitul lunii iunie, planetele vor începe să se mute în a cincea casă, care se referă mai mult la creativitate, auto-exprimare, bucurie, copii și întâlniri.

Vei spune lucruri de genul: „Nu știu, lasă-mă să mă gândesc” sau „Am nevoie de timp” sau „Dă-mi spațiu” sau „Nu sunt sigur”. Ești foarte sensibil și emoțional. Așadar, s-ar putea să simți că multe lucruri se schimbă pe frontul domestic, pentru familia ta sau pentru emoțiile tale, ceea ce poate părea incomod.

Când planetele vor face un careu cu Neptun, vei începe să te simți nesigur. De asemenea, crezi că lucrurile nu merg așa cum ți-ai imaginat și vei avea nevoie de timp pentru a fi singur cu gândurile tale.

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Saturn în semnul tău poate fi dificil deoarece te poate face să te confrunți cu probleme de sănătate, să te simți izolat, să încerci să îți dai seama cine ești și să te reinventezi. Unii dintre voi se eliberează de relații, alții încep să descopere ce vor să fie când vor crește.

Neptun, pe de altă parte, este opusul lui Saturn. Saturn vorbește despre a crea structură și rutină, concentrându-se pe ceva solid și transformându-ți visele în realitate. Neptun este despre iluzii, visare, evadare și evitarea responsabilităților.

Una dintre provocările voastre este să decideți dacă vă asumați responsabilitatea și faceți ceea ce este mai bine pentru voi, luând deciziile corecte și rămânând fideli acestora, sau dacă vă prefaceți că totul este în regulă, când de fapt aveți probleme majore de identitate.

În concluzie, toate aceste planete în a patra casă a căminului și familiei sunt provocate de Saturn și Neptun în semnul tău. Asta înseamnă că poți simți că lucrurile nu funcționează pentru tine și că nu vrei să trăiești așa.

Dacă simți nevoia să te retragi, să nu comunici cu oamenii, să dispari sau să încerci să faci lucrurile să pară mai bune decât sunt în realitate, asigură-te că ești onest cu tine însuți.

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel